Племенник на Силвестър Сталоун го обвини за смъртта на сина му Сейдж

Племенник на Силвестър Сталоун го обвини за смъртта на сина му Сейдж

Племенник на Силвестър Сталоун го обвини за смъртта на сина му Сейдж

Племенникът на киноактьора Силвестър Сталоун - Ед Филити обвини звездата от "Рамбо" за смъртта на сина му Сейдж. Той бе открит мъртъв на 13 юли в апартамент в Лос Анджелис.

Филити твърди, че 36-годишният Сейдж би могъл още да е жив, ако баща му му е отделял повече внимание. 18-годишният Ед Филити е качил гневните си обвинения на страницата на Силвестър Сталоун във Фейсбук. Той заявява, че през последните години актьорът и неговата съпруга Дженифър Флавин са пренебрегвали Сейдж и са избягвали да се срещат с него.

Младият Филити е поздравил Флавин за това, че най-накрая е развалила семейството на Сталоун, за което отдавна мечтаела, съобщи БТА По думите на Филити начинаещият режисьор Сейдж Сталоун се е нуждаел от подкрепата на баща си, която така и не дочакал.

"На 6 юли Сейдж ти позвъни, за да ти честити рождения ден. И ти какво направи? Не вдигна телефона, а след това дори не се сети да му върнеш обаждането. А всичко, от което се нуждаеше Сейдж, бе малко внимание от страна на баща му. Подозирам, че не ви пука за това, което се случи, но няма да се скриете от повишено внимание на обществеността. Гади ми се от вас" – пише Филити на страницата на Силвестър Сталоун.

Ед е син на доведената сестра на Сталоун – Тони Ан. Той е написал, че когато Дженифър Флавин се омъжила за звездата от "Роки" през 1997 г., заявила на роднините на актьора: "Сега аз съм семейството на Слай, вие повече не му трябвате”. "Да видим, Дженифър, колко силно ще му трябвате след всичко, което се случи" – пише с немалка доза злоба младият човек.

След известно време обаче племенникът е махнал гневния си пост, заявявайки пред журналисти, че е прекалил. "Бях на границата на нервния срив и написах съобщението за няколко минути. Да, аз както и преди имам претенции към чичо, но не трябваше да ги правя публично достояние" – казва Ед Филити.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ