Пламен Константинов повика 35 волейболисти за Европейската лига

Пламен Константинов повика 35 волейболисти за Европейската лига

Пламен Константинов повика 35 волейболисти за Европейската лига

35 волейболисти попаднаха в разширения състав на мъжкия национален отбор. От понеделник избраниците на селекционера Пламен Константинов се подготвят в тренировъчната зала на „Арена Армеец” за Европейска лига. През този сезон Варна ще бъде домакин на двубоите от група „А” в първата седмица на турнира между 10 и 12 юни.

Съперници на волейболистите ни ще бъдат Албания, Македония и Дания. Отново зала „Конгресна” ще приеме и финалите от Европейската лига, които ще се проведат на 1 и 2 юли.

Ето как изглежда разширения състав:

Разпределители - Георги Сеганов, Георги Манчев, Добромир Димитров, Любомир Агонцев, Чоно Пенчев;

Диагонали - Велизар Чернокожев, Жани Желязков, Мирослав Градинаров, Спас Байрев, Цветан Соколов; Посрещани - Бранимир Грозданов, Димитър Маринков, Златко Кьосев, Златан Йорданов, Методи Ананиев, Мартин Атанасов, Николай Пенчев, Розалин Пенчев, Тодор Скримов, Трифон Лапков, Явор Генов, Яни Георгиев;

Центрове - Алекс Грозданов, Виктор Йосифов, Георги Чалъков, Иван Латунов, Красимир Георгиев, Николай Къртев, Теодор Тодоров, Светослав Гоцев;

Либеро - Владислав Иванов, Добромир Иванов, Мартин Божилов, Петър Каракашев, Христо Колев.

Билети за всички срещи от волейболната Европейска лига, които ще се проведат в Двореца на културата и спорта във Варна, вече могат да се закупят онлайн от мрежата на ticketportal.bg. Цената на пропуските за тези дни е 5 и 10 лв., в зависимост от местата. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ