Как да прочетете съобщение в WhatsApp без да влизате в приложението

Как да прочетете съобщение в WhatsApp без да влизате в приложението

Как да прочетете съобщение в WhatsApp без да влизате в приложението

WhatsApp се превърна в универсален инструмент за връзка с приятели, семейство или колеги. Позволява ни да сме постоянно свързани и докато в повечето случаи това е нещо полезно, има моменти, когато предпочитаме да не оставяме следа. Приложението предлага инструменти за всички случаи и ето един начин да четете WhatsApp, без да се налага да се появявате онлайн, предава eleconomista.es

Използвайте уиджета на WhatsApp. За тези, които не знаят, уиджетът е мини приложение или програма, които служат като инструменти за улесняване на достъпа до определени функции на различни приложения. В случая на WhatsApp, процедурата за активирането му на вашия смартфон е проста и не изисква технически познания. Просто трябва да следвате следните стъпки на вашия мобилен телефон с операционна система Android. 

  • Актуализирайте приложението WhatsApp.
  • Натиснете продължително върху празно място на който и да е от началните екрани на вашия смартфон.
  • В менюто, което се отваря, намерете и щракнете върху "уиджети".
  • В списъците с уидежти намерете този на WhatsApp и щракнете върху него.

След като активирате тази джаджа, тя ще се появи в пространството, което сте избрали. Отсега нататък ще трябва само да преминете през това меню, за да видите съобщенията, които не са прочетени. Потребителят ще може да ги прочете оттам, без да се налага да се свързва, да се появи онлайн и, разбира се, да ги маркира като прочетени. Този метод обаче има само един проблем - уиджета на WhatsApp позволява да се показват само шест съобщения едновременно. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ