Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 май

Силна седмица, благоприятна енергия, която ще подкрепи новото начало. Това е втората седмица след новолунието в Телец, Луната е нарастваща и покровителства всяко ново начинание. Подкрепящи са действията, насочени към стартиране на нещо ново, проекти, които ще предоставят  възможност за подобряване на финансовото състояние.

Водещи планетни влияния през седмицата:

  •  На 15 май Меркурий преминава в знака Телец, където ще остане до 3 юни. В знака Телец се намират Слънцето, Венера, Уран и Юпитер. Транзитът на тези пет планети подчертава значението на темите свързани със сигурността, стабилността, работните процеси, финансите.
  • Първите дни от новата седмица носят обрати и неочаквани ситуации. Стремежът към налагане на собственото мнение и индивидуалност е засилен, а това може да доведе до конфликти и разрушения. Тенденцията е засилена при родените във втората декада представители на фиксираните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
  • Последните дни от седмицата 17-19 май носят силна положителна енергия. Слънцето е в съвпад с Юпитер, под влияние на този съвпад се разгръща силна, позитивна енергия, оптимизъм, вяра, разширение, късмет. Дните са подходящи за пътешествия, обучения, преподаване, взаимодействие с чужденци и планове за пътувания в чужбина. Силни и положителни дни за родените в последните дни на знака Телец.
  • Към този благоприятен съвпад се присъединява и Нептун, който прави положителен аспект към двете планети. Интуицията е повишена, покровителство „от горе“.
  • През седмицата Луната ще транзитира в знаците: Рак, Лъв, Дева.

В заключение това ще бъде седмица в която всички с ясна цел и визия за живота си трябва да се задействат, да използват в максимална степен силната приливна енергийна вълна. Останалите да изчакат докато си изяснят целите.

ОВЕН

През тази седмица бъдете в максимална степен активни в посока създаване на нещо ново. Няма да ви бъде трудно, Марс вашият планетен управител до 9 юни ще транзитира през знака Овен. В този период вашата активност е повишена, радвате се на прилив на положителна енергия, мощ и сила, но в същото време във вас се увеличава стремежа към риск, нетърпеливостта също е повишена. Можете много лесно да се разгневите. Петте планети които транзитират през знака Телец ще ви помогнат да проявите повече търпение и разум. В живота ви настъпва промяна. През тази седмица можете да предприемете активни действия като това в по-голяма степен важи за родените във втората декада на знака. Имате възможност да поставите основите на следващите 18,5 години от живота си. Какво да запазите и как да продължите? Отговори на тези въпроси ще получите чрез подреждане на вашите приоритети, чрез активиране на ваша дарба или талант или чрез запазване на стабилните структури, които ви носят постоянни доходи. Запазете всичко ценно и значимо за вас. Звездите ви  подкрепят в посока да заявите себе си и това, което искате, да отстоявате собствените си позиции. Бъдете смели и  преговаряйте за интересите си съобразно това, което е ценно за вас. Пред вас идват нови възможности и предложения, които ще увеличат финансовите ви  потоци.

ТЕЛЕЦ

Това е последната седмица от транзита на Слънцето през знака Телец. На  20-ти  май то ще премине в знака Близнаци. Благоприятната енергия, която ще бъде активна през седмицата идва от взаимодействието между петте планети, които транзитират през вашия знак.  Имате възможност и през тази седмица да задвижите живота си в посоката, която искате. Сега задавате  тенденции за цялата соларна година до следващия ви рожден ден.  Основната тема, свързана с вашия знак са парите и материалните притежания. Тази тема сега при вас е допълнително акцентирана и покровителствана от планетата, управителка на Телец и на парите, Венера. Силна енергия, чар, магнетизъм - можете да повлияете върху всяка ситуация. Всички тези фактори предоставят добри възможности за подобряване и на финансовото ви положение. За целта е необходимо да уловите приливната вълна и ако сте готови с новите си проекти да се задействате. Животът ви се променя и придобива нова форма. Обновете подхода си и начина на взаимодействие, шансовете пред вас са силни. Не са изключени и нови предложения, свързани с по-добри условия на труд или по-висока позиция. В изборите си бъдете водени от ценностите си.

БЛИЗНАЦИ

Важна седмица, силни показатели за успех, развитие и разширение. През тази седмица продължават да се развиват тенденциите, зададени от предходната седмица. Все още можете да поставите ново начало, там където е необходимо. Фокусна тема са вашата кариера и работни процеси. През тази седмица ще получите даровете от вашият труд и усилия за цялата изминаваща соларна година. Съвкупността от планети в знака Телец транзитират във вашия дом на проявлението. Някои от вас могат да усетят склонност към отпускане, уединяване. Ценно време за размисъл върху живота ви, посоката и за интегриране на енергия. От следващата седмица Юпитер след 12 години отново ще премине във вашия знак. Прилив на енергия, ентусиазъм, които ще усетите още в последните дни на  тази седмица.  Възможни са неочаквани събития, които ще ви накарат да промените плановете си, свързани с бъдещето. Ново начало ще поставите с вашето Новолуние след 6 юни. 

РАК

През тази седмица продължете да развивате това, което започнахте миналата. Периодът до 25-ти май е силно подкрепящ  и стимулиращ ви. Заетостта ви с работни ангажименти продължава да ви ангажира в максимална степен, но с нея и възможностите за повишение, материалните и морални придобивки се увеличават. Ако имате стремеж да започнете нещо ново, то условията ви подкрепят. Марс, планетата на действието транзитира в дома на вашата кариера. Сила, динамика, действие, нови възможности и стремеж към разширение, това е водещата линия през седмицата. От май миналата година в продължение на една година вие имахте възможност да разширите вашето влияние, а  популярността ви продължава да расте. Периодът е силен и успешен за тези от вас, които са  ангажирани в различни организации и движения.  Средата около вас, хора от близкото ви обкръжение, нови личности ще ви бъдат подкрепа или ще допринесат за вашия прогрес.

ЛЪВ

През тази седмица ще се наложи да овладявате своята силна емоционалност ако искате да запазите съществуващи позиции и взаимоотношения. В първите дни от седмицата бъдете изключително внимателни, толерантни и тактични. За родените през втората декада на знака е възможно да настъпят важни промени в областта на кариерното развитие, някои могат да загубят заемана позиция. Засилен е стремежът към това да изразите вашата силна индивидуалност, а това може да доведе до разрушаване на взаимоотношения, форми на стабилност, структури. Допълнително, огненият Марс в Овен усилва нетърпението и гнева във вас. Преценете добре това, което е значимо и ценно за вас. Движете се в посока постигане на стабилност и сигурност. В последните дни от седмицата се подгответе за подаръците на съдбата. След 25-ти май Юпитер, планетата на щастието и късмета, ще премине в знака Близнаци и тогава в по-голяма степен ще усетите неговото щедро влияние в живота ви. Плановете ви, свързани с развитието в бъдеще ще се активират в максимална степен.  

ДЕВА

Силна седмица, седмица на действието. Можете успешно да поставите ново начало там, където искате. Съвкупността от планети в знака Телец ще повлияят  положително на вашето кариерно или професионално развитие. Енергията е насочена към стабилността и финансите. Тези от вас, които очакваха удобен момент да стартират нова дейност или  проект през тази седмица могат да предприемат активни действия. Марс в Овен ви помага по-лесно да направите промяната. Подходете осъзнато към случващото се на този етап в живота ви. Една част от събитията ще изискват ново отношение от ваша страна, а други ще насочат вниманието ви към необходимостта от промяна в плановете относно вашето развитие в бъдеще. Тези от вас, които са планирали пътувания в чужбина трябва да бъдат внимателни през този период - възможни са неочаквани промени, изненади. За родените в последните дни на знака, краят на седмицата носи много положителни събития, щастливи моменти с любими хора. Възможно е да получите предложения за проекти, свързани с чуждестранни партньори, чужбина, вид разширения на дейността. 

ВЕЗНИ

Силна и активна седмица. Зададените през миналата седмица условия ще продължат да се развиват до 23 май.  Бъдете решителни и действайте съобразно целите, които сте си поставили. Правилните цели в съчетание с точните действия  могат да доведат до  разширяване на съществуващата  ви дейност, смяна на професионалното поприще или по-добри финансови постъпления. Във всички случаи получавате сигурна и надеждна подкрепа най-вече от вашите партньори в личен и делови план. Неочаквани ситуации, внезапни предложения и възможности ще доведат до промяна в основните ви планове. Предпазвайте се от конфликти с вашите партньори, възможно е да бъдете предизвикани. В последните дни от седмицата ще получите проявлението на вашите усилия и избори от май миналата година до сега. В повечето случай това ще бъдат щедри дарове, добри възможности, свързани с увеличаване на финансите, запознанства с необикновени личности.

СКОРПИОН

Тази седмица ви предоставя благоприятни възможности, свързани с висока активност и желание за ново начало. Ако през миналата седмица не сте започнали нещо ново, но се стремите към него, то през тазиа може да го направите. Марс в Овен ви дава сила и енергия за действие. Той транзитира в дома на вашата работа, от една страна се радвате на повече енергия, но от друга съществува възможност за генериране на конфликти и разногласия в колектива. Стремете се към запазване на стабилните структури и взаимоотношения. Петте планети в Телец действат положително на вашите партньорски връзки и взаимоотношения. Получавате подкрепа от страна на постоянните партньори, разбирате кои партньорства са важни и ценни. Месец май е носител на нови възможности и промени. През тази седмица внезапни ситуации, предложения могат да внесат промяна в плановете ви. В последните дни на седмицата са възможни нови благоприятни шансове, свързани със създаване на нови партньорства, хармонизиране на съществуващи връзки, подкрепа и подаръци.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата е продължение на събитията, които се активираха от средата на миналата. Месец май зададе една нова линия в живота на представителите на вашия знак. Повишена активност в областта на вашата основна дейност. Множеството ви ангажименти изискват фокус върху основните ви цели. Седмицата е силна, активна, а енергия ще подкрепи всяко ново начинание. Съвкупността от планети в знака Телец  и активиралата се енергия от тях ви предоставя възможност да внесете стабилност и ред в живота си, в дейността си. Определянето на вашите приоритети ще ви помага в посоката на движение. В продължение на една година вашият планетен управител Юпитер, който транзитира в знака Телец ви предостави възможности за разширяване на дейността и подобряване на начина ви на живот. През тази седмица очаквайте неговите награди според вашите действия през този изминаващ период.  Неочаквани обрати и предложения ще внесат промяна в ежедневието ви.

КОЗИРОГ

От началото на месеца имахте възможност да генерирате важни преобразования като поставите едно ново начало в живота си. Тенденцията се запазва и през тази седмица. Силен период за собствениците на бизнес, творците, хората на изкуството. Възможни са неочаквани обрати и предложения, които могат да внесат промяна и вид обновление в живота ви. Марс е силен и ви дава повече решителност. Активност и динамика в дома на вашето семейство, дом. Някои представители на знака ще бъдат ангажирани с ремонтни дейности, грижа за член на семейството. В изборите и действията си бъдете водени от основните ви ценности и приоритети. Събитията, които ще се активират в последните дни от седмицата ще бъдат показателни за действията ви през изминаващата година, в която Юпитер транзитираше в знака Телец.

ВОДОЛЕЙ

Месец май е изпълнен с предизвикателства за вас и множество непредвидени ситуации. Ще има положителни събития и други, които ще изискват да поемете нови отговорности към процеси, отнасящи се до  минал период. От началото на месеца, а при някои и от преди това основните структурни преобразования са свързани с вашите дом, семейство, местоживеене и взаимоотношения с членовете на семейството ви. През седмицата тази тема ще бъде акцентирана от транзита на пет планети в знака Телец. Периодът е благоприятен да внесете повече хармония във взаимоотношенията с близките си, да направите подобрения, да си купите дом, да създадете семейство. Процесите в тези сфери са започнали от миналата година. В последните дни от седмицата ще получите реални резултати от вашите действия и избори през периода. Богатият информационен поток е носител на нови възможности, идеи, запознанства, предложения. Но, ще трябва да избирате - новото и различното или старото и познатото, което ви носи стабилност.

РИБИ

И през тази седмица продължавате да се радвате на висока активност и прилив на енергия, които можете да вложите в нови начинания. Това определя периода като силен да зададете нова визия на живота си, дейността си. Значителни резултати могат да очакват творците, собствениците на бизнес, хора на изкуството. Радвате се на богатството на информационният поток, който носи много нови предложения, възможности, идеи, знания, информация и запознанства. Неочаквани предложения могат да внесат промяна в ежедневието и плановете си.  Периодът ще благоприятства преразглеждането на договорни взаимоотношения, подписване на нови договори и споразумения, възможност за възстановяване на нарушени контакти. Наблюдавайте информационният поток, който достига до вас. Благоприятни фактори могат да доведат до подобряване на финансовото ви състояние.

Успех на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ