Три жени ще са водещи на „Оскарите“ тази година

Три жени ще са водещи на „Оскарите“ тази година

Три жени ще са водещи на „Оскарите“ тази година

След три последователни години без водещ сега организаторите на 94-тите награди на Филмовата академия на САЩ се опитват да наваксат с цели трима – Реджина Хол, Ейми Шумър и Уанда Сайкс ще си поделят воденето на „Оскарите“ в края на март.

Според изданието „Варайъти“ продуцентът Уил Пакър е на срещи от седмици, опитвайки да намери правилната рецепта за най-очакваната нощ в Холивуд. Участието на трите избранички бе потвърдено и в предаването „Добро утро, Америка“ на телевизия ABC, която традиционно излъчва церемонията.

Пакър е натоварен със задачата да върне вълнението към празненството и увеличаването на зрителската аудитория. Общото между трите актриси, които е подбрал, е опитът им в комедията.

Според „Добро утро, Америка“ последният път, в който е имало поне трима водещи на „Оскарите“, е от 1987 г., когато на сцената заедно излизат Чеви Чейс, Голди Хоун и Пол Хоугън. Телевизионното излъчване на наградите тази година ще е режисирано от Глен Уайс.

Награждаването, в което тази година филмът „Силата на кучето“ е най-голям претендент със своите 12 номинации, ще се състои на 27 март.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ