Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 май

Май си е друго нещо - пролет, природата се събужда. А този май ще позволи и на бизнеса да почувства полъха на обновлението.

Седмицата попада в прегръдката на едновремено силни и хармонични аспекти, и то, няколко на брой. Те благоприятстват сделките, подписването на договори и оформянето на дългосрочни споразумения.

Овен – Поогледайте се. Нищо не правете без план. Вземайте решенията си с едно наум. Необходимост поради включено звездно обстоятелство за дългосрочност. Най-вероятно, резултататите ще са видни през ноември. 

Телец – Звездните обстоятелства ви поставят в епицентъра на събитията. Влизате в ролята на арбитри, а околните дават висока оценка на медиаторските ви способности. От вас зависи доколко ще се възползвате от всичко това.

Близнаци – Вие притежавате всичко друго, но не и спокойствие. Отвътре ви идва да сте сприхави, нетърпеливи. Само че, не сте попаднали на слушатели. Възможно е да влезете в сериозни пререкания. Прекратете ги овреме.

Рак – Постарайте се да правите онова, което ви идва отвътре или ви се диктува от сърцето, от шестото чувство. Така ще сте в добро настроение през седмицата. А и ще предусетите накъде или от къде духа професионалният вятър. 

Лъв – Не ви свърта. Решени сте да предприемете нещо ли? Добре, нека да са служебни пътувания. По време на командировките ще почувствате, че ръководите процесите. Иначе, очакването на резултати ще ви се стори тягосно.

Дева – Кой какво прави, вие сте все в дискусии, диспути, спорове. Не позволявайте на хектиката, идваща от Меркурий да ви завладее напълно. Това си е равнозначно на провал. А и инциденти не са изключени.

Везни – Всичко е възможно. Обстоятелствата са готови да се разстелят, за да минете по тях, издигайки идеи. Разпологате с обективна и субективна подкрепа. Важните неща свършете на 9 май. На 10-и и 11-и мислите ви са разпилени.

Скорпион – Все още не сте готови да влезете в единоборства. Изберете да действате от името на колектива или да работите по съвместни проекти. След средата на май събирате нужните сили за самостоятелна изява.

Стрелец – Пътят ви през целия месец е осеян с успехи. След 10 май дела и събития се завъртат стремглаво, но някои ще ви сварвят неподготвени. Ако искате да сте първи, захващайте се от сега с дългосрочните проекти.

Козирог – Раздират ви колебания. А отвън поведението ви изглежда така, сякаш си търсите оправдания. Истината е, че сте решени да не си хабите силите за неща, които друг може да свърши. Изиграйте добре стратегията си.

Водолей – Моля, за внимание! Непретенциозно познанство може да прерасне в контакт, който ще предложи  разнообразни и неподозирани възможности за личностно или професионално развитие през следващите месеци.

Риби – Отличният фон за бизнес и професионално развитие през този май леко заглъхва през периода. Дните от 9 до 13 май са куцузлийски. Не предприемайте важни дела, въздържайте се от пътувания, проверявайте до най-малкия детайл всеки документ.

Даниела Евстатиева, астролог

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ