TapClicks купи AdStage за по-добре оптимизирана маркетингова кампания

TapClicks купи AdStage за по-добре оптимизирана маркетингова кампания

TapClicks купи AdStage за по-добре оптимизирана маркетингова кампания

Американската маркетингово-технологична компания TapClicks купи AdStage, която се занимава с анализ и оптимизация на кампании, за да подобри услугите за оптимизация на платформата.

Компаниите споделят една и съща визия за маркетингова платформа, съобщава marketingland.

TapClicks предлага обединена платформа за маркетингови данни и операции за агенции и компании. Компанията се грижи за събирането, складирането и разпространението на данни към повече от 4600 източника. Освен това платформата на TapClicks предлага цялостни решения за анализи на кампанията, управлението на работния процес и поръчки за конкурентно разузнаване.

Добавянето на AdStage ще увеличи възможностите за разузнаване и отчитане на кампаниите на TapClicks и ще добави възможности за автоматизация и предсказване при оптимизирането на кампаниите, за да помогне на маркетолозите да разпределят своите бюджети за максимален успех.

От пускането си през 2012 г., AdStage е разработила набор от дейности, които дават на маркетолозите нормализирана информация за рекламните канали и автоматизират оптимизациите на кампаниите. Компанията има интеграция на данни от търсещите машини на Amazon, Microsoft и Google и от рекламите на социалните гиганти Facebook, LinkedIn, Twitter. Маркетолозите могат също така да използват данни от Google Analytics и Salesforce.

Инструментът за препоръки при воденето на кампании на Adstage, базиран на изкуствен интелект, в момента е в разработка и именно той е липсващо парче, което щеше да отнеме години разработки на TapClicks.

„Просто една таблица не е достатъчна за отчитане на кампанията“, каза основателят на AdStage Сахил Джаин. „Трябва да има и насоки къде да харчите повече за реклама. Ние отговаряме на подобни въпроси на маркетолозите чрез технологията на изкуствения интелект“.

„Тези възможности от AdStage ще бъдат от съществено значение за постигането на визията на TapClicks и ще предложат пълен спектър от интегрирани решения, които използват изкуствения интелект за предвиждане на възможности, които да осигурят решителен път към успеха“, каза Бабак Хедаяти, изпълнителен директор и основател на TapClicks.

Повечето от екипа на AdStage се присъединяват към TapClicks. Джаин каза, че сливането на двете компании е естествен процес, тъй като много от вижданията им за маркетингова платформа се припокриват от години. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ