Най-добрият ресторант в света за 2016 г.
Маркетинг
Обновена 12:48ч., 14.06.2016
"Остерия франческана" на майстор-готвач Масимо Ботура в Модена, Италия, излезе на първото място в класацията на 50-те най-добри ресторанти в света за 2016 г..
Класацията беше обявена на церемония в Ню Йорк, съобщи АФП.
Миналата година Масимо Ботура беше втори. Той детронира испанския "Ел Селер де Кан Рока" в Каталуния, който тази година остана на второ място.
Френският шеф Ален Пасар и ресторантът му "Арпеж" в Париж получиха наградата за цялостни постижения, допълва БТА.
Французинът Пиер Ерме пък стана най-добрият сладкар в света.
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Лидерите раждат ли се, или се създават?
Лидерство |Цитат на деня
Цитат на деня |На днешната дата, 31 октомври. Рождениците днес
На днешната дата |Китай потвърди плановете си да изпрати астронавти на Луната до 2030 г.
Любопитно |Големите победители: Кои са финалистите в "Мениджър на годината 2025"?
Мениджър на годината 2025 |Китай потвърди плановете си да изпрати астронавти на Луната до 2030 г.
Любопитно |На днешната дата, 31 октомври. Рождениците днес
На днешната дата |Най-кратката притча за вярата
Техники за успех | Advertorial |Как изглеждат бюрата на Стив Джобс, Бил Гейтс и Марк Зукърбърг?
Маркетинг | Advertorial |„Райкомерс Конструкшън“ — семейството с визия за бъдещето
Без банери |Марк Твен публикува автобиографията си 100 години след смъртта си
Маркетинг | Advertorial |Белгия и Русия си размениха в социалните мрежи заплахи с унищожение
Свят |Българин в Италия спаси две жени от пожар
България | Advertorial |ADVERTORIAL
Кредитните карти на Fibank вече предлагат разсрочване на вноски без оскъпяване
Интер Експо Център представя изцяло обновен конгресен етаж и модернизирани изложбени зали – ново ниво в организацията на събития у нас
Коментари
Няма въведени кометари.