Най-добрият ресторант в света за 2016 г.

Маркетинг
Обновена 12:48ч., 14.06.2016
"Остерия франческана" на майстор-готвач Масимо Ботура в Модена, Италия, излезе на първото място в класацията на 50-те най-добри ресторанти в света за 2016 г..
Класацията беше обявена на церемония в Ню Йорк, съобщи АФП.
Миналата година Масимо Ботура беше втори. Той детронира испанския "Ел Селер де Кан Рока" в Каталуния, който тази година остана на второ място.
Френският шеф Ален Пасар и ресторантът му "Арпеж" в Париж получиха наградата за цялостни постижения, допълва БТА.
Французинът Пиер Ерме пък стана най-добрият сладкар в света.
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Коментари
Няма въведени кометари.