Нека вдъхновяващите истории бъдат повече!

Нека вдъхновяващите истории бъдат повече!

Нека вдъхновяващите истории бъдат повече!

В отговор на големия интерес към Годишните награди за отговорен бизнес 2015 Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) удължава срока на номинациите до 31 януари 2016 г.  Решението е и знак на подкрепа на призива на Калоян Илиев от Aha!Car още повече компании да споделят своите вдъхновяващи истории за развиваните от тях значими социални каузи в областта на околната среда, служителите, образованието и развитието на обществото.

Aha!Car спечели приза в категория „Инвеститор в околната среда” в Годишните награди за отговорен бизнес 2014 съвместно с ИнтерИмидж с проекта „Aha!Car: първото мобилно приложение за споделено пътуване в България”. Лесно и достъпно, мобилното приложение А! подпомага опазването на околната среда и оптимизирането на градския трафик. Освен голямото отличие в своята категория Aha!Car получи и правото да участва в Бизнес наградите за околна среда на Европейската комисия, на които БФБЛ е координатор за България.

Зареждащото видео на Калоян Илиев, управител на малката иновативна компания, е част от кампанията на Форума за популяризиране на бизнес конкурса. В нея лидери на различни компании мотивират и други фирми да направят още по-видими своите успешни инвестиции с обществена значимост.

„Искахме да се съизмерим с останалите участници в конкурса, които имат традиции в реализирането на стойностни социални проекти. Търсихме нашето място сред големите и успешни брандове в България и мисля, че го намерихме”, казва Калоян Илиев. „Нека има още добри примери за отговорно корпоративно поведение, нека вдъхновяващите истории бъдат повече!”, допълва той. Вижте цялото интервю  в канала на БФБЛ в YouTube тук.

Годишните награди за отговорен бизнес – най-утвърденият и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас, се провежда за 13-а поредна година. Състезанието е отворено за всички фирми у нас независимо от размер и сфера на дейност и дали са членове на Форума или не. Участието е безплатно и се извършва онлайн на сайта на Форума тук, а новият краен срок е  31 януари 2016 г.

Подробна информация за конкурса ще намерите на www.bblf.bg, както и в социалните мрежи с #BBLFAwards2015 и #отговоренбизнес. Носителите на Годишните награди за отговорен бизнес 2015 ще бъдат обявени на официална церемония на 25 февруари 2016 г.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ