Джулия Робърс: „Хубава жена“ не би бил създаден днес

Джулия Робърс: „Хубава жена“ не би бил създаден днес

Джулия Робърс: „Хубава жена“ не би бил създаден днес

Любимата на поколения актриса Джулия Робъртс разкри, че не мисли, че филмът "Хубава жена", който я направи световноизвестна и е една от кинокласиките на всички времена, би бил създаден днес, в днешните условия за производство на кино и при днешната засилена критика на хора в публиката. 

В интервю за Уил Гомперц от Би Би Си тя говори за новия си филм "Money Monster". Направи го в присъствието на младия британски актьор Джак О'Конъл, който също участва в него. Актьорът попита кога беше сниман "Хубава жена" след като отбеляза, че му харесвал и бил забавен, Джулия Робъртс с присъщатата си голяма усмивка посочи, че е било когато майка му е била бременна с него или е бил в люлката. На въпроса смята ли Робъртс, че "Хубава жена" би бил реализиран днес, тя отговори:

"Има дух на.. има един вид спорт днес да бъдем зли по отношение на филмите сега, който не мисля, че преди съществуваше. Или може би не беше толкова голям преди 25 години, когато направихме този филм. И тогава имаше хора, които обичаха да са лоши към киното. Но сега това е един вид масов спорт. Така че мисля, че нещо толкова просто, една история толкова проста, не би оцеляла". 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ