Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Вижте кое е индианското ви име и какво означава то

Вижте кое е индианското ви име и какво означава то

Индианците се кръщавали с имена, които са пряко свързани с с околния свят. Те показвали същността на човека, който носи съответното име. А това какъв е той, зависи от деня, в който се е родил.

Какво е вашето индианско име, може да разберете по датата си на раждане. Например, ако сте родени на 2 март – събирате 2 + 3. Вашето число, което показва името и характерът ви – е 5  (име Орловият поглед). Ако получите двуцифрено число, събирате и цифрите в него. Например, ако сте родени на 9 април, събирате 9 + 4 = 13, 1 + 3 = 4. Вашето число  в този случай е 4 (Пиещият вода).

1. Седящият бик - Тези хора са с дълбока чувствителност в отношенията с другите. Обичат да оставят нещата да се случват и не се месят в делата на Съдбата. От тях може да се поиска съвет, те ще обърнат необходимото внимание на приятелите си, но рядко ходят по забави. Предпочитат гости. Тези хора винаги търсят нови области за проучване.  Имат склонност да редуват моменти на бурно веселие с моменти на пълна тишина и спокойствие. Те са ентусиазирани родители, но понякога им липсва търпение. Малко предпазливи, не обичат да товарят другите със своите проблеми.

2. Гръмотевичния облак – Непредсказуеми, с променливо настроение. Като родители изискват много от децата си и налагат строга дисциплина. Влюбват се лесно, но и бързо любовта им се изменя. Държат на вярност, то самите трудно я дават. Тези хора не обмислят много действията си.  Смятат брака за много сериозно нещо и очакват избраният партньор да е завинаги, затова и малко се страхуват от обвързването. Добри родители са, но жените често правят грешки да се отчуждават от партньора си, като прехвърлят цялата си обич към децата.

3. Дългата ръка - Изпитват силни емоции, макар че понякога се затрудняват да изразяват най-дълбоките си чувства. Искат всичко да бъде под контрол, те са навсякъде. Предпочитат интелектуалното пред сантименталното. Не са много емоционални, а по-скоро – разумни. Това са почтени хора, които предават на околните чувството за спокойствие като това на земята. Имат способност да подкрепят проекти и хора, в които вярват. Постоянни, методични и изобретателни, обичат мира, сигурността и се реализират в работата.

4. Пиещият вода – Тези хора са весели, общителни, жадни за знания. Не са отмъстителни, а предразполагат към споделяне. Те са големи мечтатели, любвеобилни и грижливи родители. Предпочитани са за приятели. Понякога се лепват за някого и не го пускат. Рискуват да развиват зависимости. Притежават способността да преценяват нещата и хората и умението да бъдат приятели и безценни съдружници, тъй като имат властта да се предпазват и да предпазват другите от каквито и да било крайности. Понякога създават впечатление за студенина, която всъщност много често крие дълбоки и много нежни чувства.
Тяхната изява не е никак експанзивна и твърде рядка, което пък ги прави по-стойностни.

5. Орловият поглед – Тези хора виждат всичко и сякаш са навсякъде. От тях стават добри управленци, но тежко на подчинените им – нищо няма да остане незабелязано. Знаят как да подхождат в различни ситуации, защото предварително са проучили и плюсовете, и минусите. Те са добри съдружници, но и върли врагове. Нуждаят се от известно време, за да възприемат новото. Лесно могат да изпаднат в депресия, ако не успеят да намерят смисъла, целта на живота си. Постигат стабилност на чувствата и в професията само когато успеят да направят дом, който са си мечтали. 

6. Дивият кон - Родените под този знак чувстват нужда да оставят духа си да лети свободно. Те обичат компанията на много хора и им е извънредно трудно, когато трябва да превъзмогват самотата. Те са енергични, постоянно са в движение. Успяват да направят кариера със своята упоритост, но в любовта трудно задържат някого до себе си, защото обичат да не бъдат ограничавани. Понякога се дразнят от границите, които им поставят родителите или началниците. Ва такива случаи правят на инат. Те са гъвкави и са в състояние да направят всичко, за да променят положението, в което искат да ги въвлекат било в положителна, било в отрицателна насока.

7. Предпазливата пума - Пумата разрешава да навлизат в територията и само хора, на които има доверие. Родените под този знак имат склонност да премълчават своите дълбоки чувства. Често са артисти пред хората, а само те си знаят какво им е. Много чувствителни са, но предизвикват респект. Тези хора обичат положенията, които изискват умствена енергия. Тяхната сила е в размисъла. Голямата им чувствителност ги подтикват да правят и казват неща, които проникват дълбоко в сърцата и на приятели, и на неприятели. На пръв поглед могат да изглеждат и агресивни, но величествената им маскировка е само начин, за да запазят нежното си сърце.  Други, напротив, предлагат топъл и екстравагантен образ и показват агресивността си само на втори план.

8. Бялата бреза - Родените под този знак притежават външна студенина, която ги прави резервирани. Трудно създават приятелства, но когато имат такива – се отдават изцяло. Трябва да се опитат да бъдат по-малко непреклонни във взаимоотношенията си. Индианците използвали кората на брезата, за да записват върху нея посланията, които се предавали от поколение на поколение. Родените под този знак са дълбоко свързани с традициите и семейните обичаи. Имат естествена дарба на лечители и могат да притежават голям талант в почти всяка област. Обичат да разхубавяват обстановката, която ги заобикаля, и често могат да изработват страхотни неща от най-обикновени материали.

9. Жилоглавият живовляк - Има нужда от хора, които да го разбират и следват, за да разкрие истинската си стойност.  такива хора трябва да се срещат с личности, които могат да им повлияят, още повече, че техния характер се поддава на такова влияние. Корените на живовляка, които отиват дълбоко в земята, трябва да ги накарат да се замислят: нужни са солидни основи, за да можеш да се издигнеш високо в небето. Твърде са бъбриви и обичат да влизат в контакт с всеки. Винаги са в плен на собствените си чувства и имат нужда да бъдат заобиколени от красота. Не се задоволяват само с една сантиментална връзка и рискуват никога да не се решат да вземат окончателно решение.

Източник: magicaura.com

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ