Появи се нова дата за края на света

Появи се нова дата за края на света

Появи се нова дата за края на света

Световното движение на теориите на конспирациите се "обогати" с нова дата за края на света. Според последните слухове, спрягани все по-усилено  тези дни в интернет, това ще се случи между 22 и 28 септември тази есен, съобщават "Дейли мирър" и "Дейли мейл".

Цялата история тръгва от някакви предсказания на пуерториканския пастор Ефраин Родригес, според които на човечеството му остават само три месеца, преди да настъпи Апокалипсис.

Родригес получил послание от Бога и то гласяло, че астероид щял да падне край Пуерто Рико и да предизвика земетресения и цунами, които пък щели да опустошат източното крайбрежие на САЩ, Мексико, Централна и Южна Америка.

Но, спокойно - не всички хора ще бъдат заличени от лицето на Земята! За катастрофалното събитие се подготвяла малка група от илюминати, просветените, които след бедствието щели да наложат своя „нов световен ред“.

Според конспиративните теории много политици знаели за предстоящата катастрофа, но не уведомявали населението, за да не се предизвика паника.

Слуховете за есенния Апокалипсис са толкова настойчиви, че НАСА се принуди да излезе със специално съобщение, в което изтъква, че понастоящем не съществува никаква астероидна заплаха за Земята, предаде БТА. Космическото ведомство отиде дори по-далеч, като гарантира, че никакви големи космически обекти няма да застанат на пътя на нашата планета в следващите няколко века.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ