Estеe Lauder избра София за най-модерните си мултибранд бутици в света

Estеe Lauder избра София за най-модерните си мултибранд бутици в света

Estеe Lauder избра София за най-модерните си мултибранд бутици в света

Световният лидер в областта на козметиката Estеe Lauder Companies Inc. демонстрира увереността на компанията в потенциала на българския пазар като в рамките на една седмица отвори два мултибранд бутика у нас - в Mall of Sofia и в Сердица Център. Така търговските обекти на луксозната марка стават три, заедно с първият и добре познат на ценителите на изисканата козметика магазин на бул. „Витоша” 67.

Двата нови бутика на марката у нас са най-модерните в целия свят, тъй като са изпълнени с най-новите материали и по иновативни технологии, за да бъдат символ на лукс и върховна класа. Потребителите на най-продаваните селективни марки козметика в света Estеe Lauder, Clinique, Aramis, Tommy Hilfiger, Donna Karan и Tom Ford могат да открият в тях не само любимите си продукти, но и да получат ценни напътствия от професионални консултанти, за да направят верния избор.

Само в тях, през декември почитателите на луксозната грижа за кожата могат да открият изключителни подаръци и изгодни оферти, да се насладят на красивите изненади и на пословичната щедрост на любимите си марки Estеe Lauder, Clinique, Donna Karan, Tom Ford и Tommy Hilfiger. Всички клиенти в бутиците Clinique-Estee Lauder, ще могат да се възползват и от специални ваучери за намаление при пазаруването си през декември.

 

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ