Майстори на екстремните спортове спират дъха в реклама на RedBull

Екстремни спортисти, същински луди глави рекламират RedBull в нов, впечатляващ трейлър на поредица от документални филми, спонсорирана от марката.

Сериите ще бъдат излъчвани по американската телевизия NBC и по NBC Sports Network. Те ще покажат невиждани постижения в сноуборда, планинското колоездене, фрийстайл мотокроса, ските, сърфа, състезанията с шейни и BMX събитията, заснети в суперкачествено видео. Героите в тях са спортни атлети, които влизат в ролята на 

лица на марката ободряваща напитка. Кадрите са заснети в удивителни места по света като предизвикателните планински върхове на Канада - място за ски и сноуборд, което качва адреналина - и стръмните хълмове от пясъчни скали на Юта, където байкърите правят трудни спортни постижения.

Кристалните кадри с ярки цветове в рекламата на ТВ поредицата обещават на зрителите същинско спортно зрелище и спиращи дъха маневри. Те са дело на режисьора Скот Дънкан от американската продуцентска компания Other Films, сочи AdsOfTheWorld. Музика: Awolnation - Sail - Unlimited Gravity Remix.

Рекламата можете да видите тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ