ManpowerGroup обявена за най-етичната компания в света за четвърти път

ManpowerGroup обявена за най-етичната компания в света за четвърти път

За четвърта поредна година ManpowerGroup (NYSE: MAN), световен лидер при новаторските решения за работната сила бе призната за най-етичната компания в света от института Ethisphere - независим център за изследвания, който насърчава най-добрите практики в корпоративната етика и управление.

Най-етичните компании в света е номинация, отличаваща организации, които продължават да „вдигат летвата“ за етично лидерство и корпоративно поведение.

„Най-етична компания в света” е оценка, която се основава на Етичния Коефициент на Ethisphere Институт. Рамките на Етичния Коефициент са разработени през годините в опит да се осигурят средства, чрез които да се оцени представянето на дадена организация по обективен, последователен и стандартизиран начин. Събраната информация осигурява изчерпателно вземане на примери от окончателните критерии за основни компетенции, а не всички аспекти на корпоративното управление, риск, устойчивост, съответствие и етика. Рамката и методологията на Етичния Коефициент се определя, проявява и прецизира от експертни съвети и опит, събрани от мрежа на мисловни лидери и от Най-етичната компания в Света - Methodology Advisory Panel.

Резултати са генерирани в пет основни категории: етика и програма за съответствие (25%), репутация, лидерство и иновации (20%), управление (10%), корпоративно гражданство и отговорност (25%) и култура на етика (20%). Пълният списък за 2014 на най-етичните компании могат да бъдат намерени на https://ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ