Мениджър на годината 2022

Конкурсът на конкурсите започна

Конкурсът на конкурсите започна

Конкурсът на конкурсите започна

Скъпи читатели,

С гордост обявяваме старта на 12. издание на конкурса "Мениджър на годината", откриваме процедурата по кандидатстване и вече приемаме документи за участие на konkurs@manager.bg.

Очакваме отново най-големите личности в бизнеса, най-добрите мениджъри от всички сектори, хората, които изграждат достойното настояще и бъдеще на българската икономика. Ние сме респектирани от желанието им да променят нещата, от амбицията им да се съизмерват със света и да покоряват времена и пространства с изключителна смелост, нестандартни подходи, вдъхновени кадри и работа на предела на силите.

За 12. поредна година участниците ще се оценяват от световната консултантска компания "Делойт" по специално разработена за конкурса методология в три етапа. Първият е по документи - участниците трябва да имат 20 млн. лв. оборот или 50 души персонал, от поне две години да управляват компанията и половината от времето да живеят в България. Във втория се оценяват финансовите резултати и добрите управленски практики. Финансовите резултати се сравняват с резултатите на основните конкуренти в бранша. Излъчват се десет финалисти. Третият етап е за оценка на личностните качества на финалистите. Съдружниците в "Делойт" правят интервюта с всеки, с подчинени и партньори и изготвят 360-градусова оценка. После обществен съвет от личности с безукорна репутация валидира оценките.

Престижната аудитория на "Мениджър", широката общественост с интерес следят всички имена на кандидатите. В процеса на кампанията списанието разкрива интересни факти за всеки участник, за неговата индустрия и за индустриите, в които се постигат върхови резултати. Кандидатите стават герои на списанието и като такива те имат морален ангажимент към читателите, към всички нас, които им вярваме и насърчаваме. За първа година всеки участник в конкурса ще подпише етичен кодекс, с който ще се ангажира дългосрочно, че ще продължи да следва най-високите стандарти за бизнес и морал и ще бъде за пример.

Убедени сме - има големи мениджъри в нашата страна, с мисия, които искат да променят света. България трябва да знае за тях и за това, което правят.

А "Мениджър на годината" е конкурсът, който ще оцени и награди усилията им.

Без състезание няма победа.

Очакваме ви в конкурса!

Списание "Мениджър"

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ