Мустафа Карадайъ: По-отговорно към третия мандат!

Мустафа Карадайъ: По-отговорно към третия мандат!

Мустафа Карадайъ: По-отговорно към третия мандат!

Това, което трябва да ангажира отговорността на всички ни е третият мандат, без значение какви биха били последиците за рейтинги и изборни резултати. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация по случай първото за тази година заседание на Народното събрание.

"Политическите партии в 48-то Народно събрание бяхме поставени пред голямо изпитание още с избора на председател на Народното събрание, провали се и първият мандат за съставяне на правителство, предстоящитя втори мандат не дава по-големи шансове като се има предвид еднаквия модел на първите две политически сили", добави той.

По думите му, политиците трябва да покажат нов модел на управление и нов модел за решаване на проблемите на хората. Карадайъ посъветва партиите да извлекат поука от политическата криза през последните две години.

"Призоваваме всички сили в НС да сформираме редовен кабинет, който да изпълни програма с ясни задачи за цялото общество. Призоваваме всички партии да загърбят политическия егоизъм и да седнат на масата на преговорите, за да разпишем приоритетите за страната, които ще я изведат от кризите", добави Карадайъ. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ