Logan MCV се присъедини към семейството Stepway на Dacia

Logan MCV се присъедини към семейството Stepway на Dacia

Logan MCV се присъедини към семейството Stepway на Dacia

Logan MCV се присъединява към семейството Stepway на Dacia. Новият модел залага на беsспорно мускулесто излъчване, с открояваща се самоличност, която черпи вдъхновение от света на кросоувърите, предлагайки първокачествена практичност и огромен багажник, всичко това на изключително конкурентна цена.

От дизайнерска гледна точка, новият Logan MCV Stepway предлага откроимо модерно излъчване, включително нов светлинен подпис, нова интериорна атмосфера, допълнително място за съхранение на вещи и подобрени характеристики на оборудването.

Със своя суров външен вид, приковаващи погледа детайли и щедри характеристики, новият Logan MCV Stepway е непогрешим член на семейство Stepway. С цел лесното влизане в автомобила, пътният му просвет му е увеличен до 174 мм – 50 мм повече спрямо този на Logan MCV, докато високата шофьорска позиция гарантира отлична видимост.

В предната част на новия Logan MCV Stepway изпъкват двуцветната броня, хромираната защитна скара под двигателния отсек, както и монтирането на фарове за мъгла. Моделът възприема новия светлинен подпис на Dacia. Сега фаровете включват LED дневни светлини под формата на четири правоъгълника, обединени в един блок. Този модерен дизайн придава визуално по-широка визия на предната част на новия Logan MCV Stepway.

Предната броня е модифицирана, за да излъчва едновременно елегантност и атлетизъм. Подобно на другите модели в Stepway гамата, радиаторната решетка на новия Logan MCV Stepway отразява черните елементи на двуцветната броня, като хромираните правоъгълници завършват отличителното му излъчване по същия начин, по който това е направено при Duster.

В същото време, погледнат отстрани, колесните арки и праговете са акцентирани чрез ексклузивна облицовка, която подчертава дръзкото, смело излъчване на модела. Новият Logan MCV Stepway идва също с корпуси на страничните огледала в тъмен металик и лепенки Stepway на предните врати, успоредно с надлъжни релси на покрива в тъмен металик, които допълнително подсилват комби линиите на модела.

Стоповете отзад са окантени с тъмен цвят, докато новата двуцветна броня на Logan MCV Stepway и хромираната защитна скара под пода са характерни елементи в гамата на Dacia Stepway.

Новият Logan MCV Stepway идва с избор от два цвята при лансирането си – а именно емблематичният за марката Лазурно син и Кафяв „Вижън“– комбинирани с нови, 16-инчови джанти Bayadere Dark Metal Flexwheel. Тази интелигентна, икономична и атрактивна система е съставена от решетъчен дизайн на таса, който пасва над същата като дизайн джанта.

Модерен интериор с повече функции от всякога

Интериорът на новия Logan MCV Stepway се радва на нова, по-луксозна атмосфера, която за пръв път бе представена преди няколко месеца в новото Sandero. Тя се вижда в хромираните дръжки на вратите, докато панелът на централната конзола и вентилационните отвори са облицовани със същия сатениран на цвят материал.

Новият Logan MCV Stepway е оборудван с новия 4-лъч волан на Dacia – допълнен с клаксон в центъра му. Той е облицован с характерния за марката мек на допир материал, като така е едновременно много издръжлив, приятен за окото и приятен на допир. Контролните бутони върху волана са по-добре интегрирани, като резултатът от това е, че са станали по-лесни и удобни за използване по време на движение.

Тъканите на тапицерията, избрани за новия Logan MCV Stepway, се появиха за пръв път в новото Sandero Stepway. Тези седалки се отличават с 3D изтъкаване, което придава по-голямо усещане за дълбочина. Финалният щрих е контрастният шев. Крайният ефект е един още по-динамичен дизайн.

По-добре оборудван за още по-голям комфорт

Новият Logan MCV Stepway може да се похвали с оборудване, което бе представено в основната гама на Dacia към края на 2016, включващо задни паркинг сензори и асистент за потегляне по наклон – сега стандартно монтирани, - като камерата за движение на заден ход се предлага като допълнително оборудване.

Характеристиките на интериора са така замислени, че да намалят умората от ежедневното шофиране. Монтираните върху предните и задните врати бутони за контрол на електрическите стъкла са по-удобни за използване отколкото досега. С цел подобряване на комфорта, водачите вече могат да се възползват от функция за контрол с едно докосване и подвижен среден подлакътник, вграден в седалката. На последно място, но не по значение, моделът е оборудван с мигачи, реагиращи на едно докосване, и осветена жабка.

В допълнение към многото места за съхранение, разположени за удобство в купето, пътниците отзад се радват на светлина на тавана и 12V вход за захранване, в който могат да свързват и зареждат преносими устройства.

Новият Logan MCV Stepway ще се предлага с избор от 2 двигателя:

  • Бензин: TCe 90 със Stop & Start (S&S), свързан с 5-степенна механична скоростна кутия (комбиниран разход на гориво: 5,1 л/100 км / емисии CO2: 115 г/км).
  • Дизел: dCi 90 S&S, свързан с 5-степенна механична скоростна кутия (комбиниран разход на гориво: 3,9 л/100 км / емисии CO2: 100 г/км).

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ