Ролята на Джеймс Бонд вероятно никога няма да бъде поверена на жена

Ролята на Джеймс Бонд вероятно никога няма да бъде поверена на жена

Ролята на Джеймс Бонд вероятно никога няма да бъде поверена на жена

Ролята на най-известния таен агент на света, Джеймс Бонд, най-вероятно никога няма да бъде поверена на жена, тъй като тя е написана за мъж. Това заяви продуцентката на шпионската филмова сага Барбара Броколи в интервю пред британския в. "Гардиън".

"Бонд е мъжкар. Той е мъжки образ. Написан е да бъде мъж и мисля, че най-вероятно ще остане мъж", каза Броколи. "И това е нормално. Не е необходимо да превръщаме мъжките герои в женски", продължава тя. По думите й обаче би желала да види в бъдеще жена режисьор или сценарист на филма. (Интервюто с нея в оригинал може да видите тук.)

Настоящата звезда на Джеймс Бонд - актьорът Даниел Крейг, намекна преди време, че следващата лента от поредицата за Агент 007, която се очаква да излезе през 2020 г., ще бъде последната с негово участие. От тогава се разпространяват различни версии и предпочитания кой да бъде следващият Бонд. 

Тъмнокожият актьор Идрис Елба бе сочен за едно от възможните лица, след като публикува туит в Twiiter по-рано тази година, който гласеше "Името ми е Елба. Идрис Елба. 

Последният филм за Джеймс Бонд - "Спектър", излезе през 2015 г. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ