Elle Квебек показа на корицата си закръглен модел

Elle Квебек показа на корицата си закръглен модел

Elle Квебек показа на корицата си закръглен модел

Моделите с плюс размер навлизат в модната индустрия в последните месеци. Един от тях бе избран да украси майския брой на списание Elle в Квебек, Канада.

На корицата на изданието е представена 26-годишната Джъстин Леголт. Тя изглежда женствена, облечена с бяла риза, с русата й коса, зелени очи и естествените извивки на бедрата й, пише „Дейли Мейл”. Вместо да бъдат скрити, както често се случва, закръгленият ханш и краката й са изтъкнати във фотосесията й на страниците на списанието.

Красивата Джъстин е била рекламно лице на марките Nordstrom, Macy’s и Avenue. В интервю за Elle тя обяснява, че е била открита за модната индустрия на 20-годишна възраст от агенция, която търсила модели с по-голям размер. „Режимът ми за красота е подобен на този на другите манекенки – поддържам фигурата и кожата си. Само че обичам доброто хранене и си хапвам добре”, разказва френскоговорящият модел.

Реакциите на аудиторията в Канада към фотосесията й са основно положителни. Почитатели я подкрепят заради това, че показва естествената женска красота. И приветстват решението на списанието да избере за корицата си точно нея.

Новината идва дни след като модният гигант H&M бе широко отразен в американските медии с решението си да рекламира модна линия бански костюми със закръглен модел.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ