"Национални дни на кариерата" за първи път с радио предаване на живо

Национални дни на кариерата за първи път с радио предаване на живо

"Национални дни на кариерата" за първи път с радио предаване на живо

Национални дни на кариерата 2023 стартира в София на 1 април, събота, в Гранд Хотел „Милениум“. Събитието се разраства и тази година ще предложи още интересни възможности за изложители и посетители.

За 22-ра поредна година Национални дни на кариерата ще представи водещи работодатели, отворените им позиции и кариерни възможности. Шест академични града - София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Габрово и Виртуален ден ще съберат над 100 компании от различни сектори. Вече 70 фирми заявиха участие за седемте събития.

Нов елемент в програмата на форума е партньорството с радио ENERGY, които ще гостуват на софийското издание на Национални дни на кариерата 2023 с излъчване на живо от Гранд Хотел „Милениум“. Кариерният форум ще сподели емоциите от събитието със слушателите в ефира по време на специално предаване, а от екипа на радиото ще се погрижат за доброто настроение и музикално оформление в деня. Освен музика от 10:30 до 13:30 ще се излъчват на живо и интервюта, и разговори с посетители и изложители.

Успоредно със забавната част през целия ден посетителите ще се включват в презентации на тема „Талантът“ - допълнителна възможност за споделяне на опит от професионалисти и практически съвети за кариерно развитие от страна на компаниите.  

Кът Професионално образование и обучителни организации е чудесна възможност за среща с представители на професионално ангажираните компании в тази сфера. Освен нова работа и стаж посетителите ще могат да разберат за възможностите за развитие на професионални умения и компетенции в зала Нютон.

Startup зона (в партньорство с BESCO) с фокус над startup системата в страната и възможностите за развитие и привличане на професионалисти в нея. В специално пространство може да се проведат срещи с  представители на едни от най-интересните и проактивни стартъпи.

След София Национални дни на кариерата 2023 продължава по следния график:

  • Велико Търново - 4 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, пети корпус;
  • Виртуален ден - 5 април - Онлайн на платформата на Brazen Technologies;
  • Габрово - 6 април - Технически университет;
  • Пловдив - 8 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
  • Варна - 8 април - Хотел-галерия „Графит“;
  • Русе - 11 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Регистрацията за участие на посетители е безплатна:

От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 53 000 човека. Форумът се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ