Програмата за професионалисти на Филип Морис България GAME CHANGERS става международна

Програмата за професионалисти на Филип Морис България GAME CHANGERS става международна

Филип Морис България продължава и доразвива своята професионална програма, която инвестира в най-добрите кадри на пазара на труда. Нейната цел е да привлече хора на високо професионално ниво с дългогодишен опит в международни компании от различни пазарни идустрии. Програмата, която стартира през 2022 година само в България, вече ще се казва GAME CHANGERS и ще бъде международна програма за лидери в България, Гърция и Румъния с продължителност от 24 месеца.

Анна Габровска, ръководител отдел „Култура и човешки ресурси“ във Филип Морис България

„Пилотната ни програма за професионалисти с богат опит преди две години беше много успешна, затова тази година я надграждаме на ниво регион. Стартираме отново подбор на нови позиции, като даваме още по-широки възможности за преминаване през различни роли не само в България, но и в Румъния и в Гърция. Наричаме лидерската ни програма Game Changers, защото смятаме, че хората, които се включат ще могат да повлияят позитивно не само на собствената си кариера, но и на израстването на компанията ни. Последователни сме в стремежа ни да привличаме и развиваме колегите си. Стартираме масивна кампания с пълното разбиране, че само най-добрите професионалисти могат да преминат през подбора“, разказва Анна Габровска, начело на отдел "Култура и човешки капитал" във Филип Морис България.

През 2022 година Филип Морис България привлече трима професионалисти в търговските и маркетинг екипи, които бяха с над 10 години опит в работа за международни и български компании. На всеки 8 месеца компанията им осигури ротация на нова позиция, с основна цел да навлезнат бързо в бизнес средата, и да се включат в стратегическите решения с иновативни предложения. Тези наши колеги  продължават да са силно мотивирани и вече заемат ключови позиции в новата ни структура. По този начин доказахме, че програмата работи, както за нас, така и за кариерното израстване на колегите, заявяват от Филип Морис България.

Сега програмата GAME CHANGERS е отворена отново и иска да привлече трима специалисти на различни позиции, които да стартират от България и в последствие да получат назначения в региона. Първите две позиции са Brand & Portfolio Manager Smoke Free Products и Brand Manager Combustible Cigarettes, а желаещите да кандидатстват, могат да го направят ТУК и ТУК.

Материалът се публикува с подкрепата на Филип Морис България.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ