Бизнес лидерство и кариера на следващо ниво с COTRUGLI Business School

Бизнес лидерство и кариера на следващо ниво с COTRUGLI Business School

Дългогодишна традиция, най-широката бизнес мрежа, топ лектори от цял свят и уникална програма, която предлага актуални, приложни знания  - всичко това, предоставено от COTRUGLI Business School.

Искате ли да станете част от престижна регионална бизнес общност и да изведете кариерата си на следващото ниво? COTRUGLI Business School ще ви помогне да направите точно това и много повече.

Променящата се среда и ускорената дигитализация на бизнеса изискват днешните лидери да предприемат нов подход, който включва надграждане както на ноу-хау, така и на експертен опит. Такъв подход не може да се намери в традиционното образование, тъй като практиката, която традиционното обучение предлага, е недостатъчна за комплексния бизнес и големи екипи, докато различните онлайн курсове предоставят знания, които все още нямат необходимия стратегически и систематичен подход. Един нов подход към образоването на лидерите на настоящето и бъдещето е отправната точка при управлението на бизнес промените, които тепърва предстоят. Ето защо COTRUGLI Business School е една от най-добрите причини да инвестирате време и финансови средства в Executive MBA програмите на училището. Те осигуряват обучение на бизнесмени за старши и висши ръководни позиции, и предлагат холистичен подход към модерното бизнес развитие и управлението на компании във всички аспекти - включително стратегия, лидерство, етика, дигитализация, продажби и маркетинг. 

Преподаватели по MBA програмите на COTRUGLI са широко признати в академичната общност топ лектори и световни експерти в различни области, които съчетават преподавателска дейност и менторство с работата си за много компании по целия свят. Точно това е причината студентите в това бизнес училище да получат така необходимата, съвременна и актуална представа за съвременния пазар на труда и бизнеса, както и един нов поглед към бизнес възможностите.

[[{"fid":"393676","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""},"link_text":false,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""}},"attributes":{"height":1920,"width":1080,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Над 20 000 възпитаници от различни браншове - ИТ, фармацевтика, финанси и банкиране, както и собственици на бизнес, консултанти, инженери и мениджъри на пазара - са обучени от бизнес мрежата COTRUGLI до момента. Благодарение на факта, че всички програми на COTRUGLI MBA са международно признати и акредитирани от AMBA (Асоциация на MBA), много от тях са започнали световна кариера. Сертификатът AMBA е особено важен, защото предоставя независимо доказателство за качеството и съвършенството на MBA програмите само за 2% от най-добрите бизнес училища в повече от 70 държави. COTRUGLI е един от тях!

Записването за юбилейния 20-ти випуск студенти на COTRUGLI тече в момента. Подробна информация как можете да кандидатствате за обучение можете да видите на официалния уебсайт на COTRUGLI.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ