Strategic Leadership Forum предстои на 7 декември

Strategic Leadership Forum предстои на 7 декември

Елитен бизнес форум ще събере на едно място на 7 декември, 2021 г. собственици и управители на компании, предприемачи и водещи експерти от различни области. Strategic Leadership Forum, организиран от The Management Board, дава заявка за едно от най-важните събития изцяло с български лектори за 2021 г.

Областите, в които ще се обсъждат различни теми в рамките на деня, са Геополитика, Икономика, Наука и технологии, Здраве и благополучие, Лидерство и др. Експерти с доказан опит ще дадат своя принос за по-доброто разбиране на сложните процеси и взаимовръзки, които влияят пряко или косвено върху бизнес климата в страната и чужбина.

Сред гост-лекторите са проф. Илия Гърков /Дънди Прешъс Металс/, Свилен Рангелов /Dronamics/, Красимир Георгиев /ултра атлет, ТВ водещ, автор/, д-р Бисер Пукалски /клиника Reviv, военен лекар с над 15 мисии зад граница/, Николай Недялков /Tixi/ и много други. На финала Камен Донев, когото всички познават като актьор и режисьор, ще представи своя нетрадиционен прочит към обсъжданите теми.

Това е поредната инициатива на организаторите от The Management Board - клуб, който обединява собственици и мениджъри на фирми, споделящи общи етични принципи за устойчиво развитие и отговорно управление, с мисъл за бъдещите поколения. След като миналата година форумът се проведе изцяло онлайн заради пандемията от COVID-19, този път събитието ще се случи изцяло на живо. "Само така участниците в Strategic Leadership Forum ще могат да се възползват изцяло от добавената стойност на срещите лице в лице", обяснява Анастас Гогов, председател на The Management Board. "Въпреки че и онлайн събитието премина изключително успешно, всички участници коментираха колко по-добре би било да се съберат и на живо. И ние не само ги послушахме, но и се постарахме да осигурим наистина специално място за провеждане на форума", допълва Гогов.

За първи път форумът отваря вратите си за гости, извън лидерската общност на The Management Board. Мястото, избрано за тази година, е престижният хотел Grand Hotel Millennium в София. "Осигурен е кетъринг, който отговаря на високите очаквания на гостите на такива форуми. Възможностите за нетуъркинг и нови запознанства за участниците, които да им позволят да развият бизнеса си още повече, са наистина впечатляващи", споделя Жулиета Серафимова, управител на хотела и член на The Management Board.

Водещи и модератори на събитието ще бъдат популярни журналисти и мениджъри, които също са част от организацията - като Живка Попатанасова от Bloomberg, Христо Нихризов от адвокатско дружество "Димитров, Петров и Ко.", Христо Радичев от "Медияпост Хит Мейл България", Христо Асенов от "Тринити" и др.

Целта на организаторите е това събитие да се превърне в ежегодна традиция, която анализира случилото се през годината от перспективата на бизнеса и дава аргументирани експертни прогнози за следващите 12 месеца. "Така мениджърите и предприемачите ще имат солидна основа, върху която да развиват амбициозни и успешни проекти", обобщава Анастас Гогов.

Повече за форума и детайли за лекторите и програмата ще намерите в сайта на инициативата: forum.managementboard.bg, където можете и да се регистрирате за участие.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ