Продължавайте да питате!

Продължавайте да питате!

Колкото и да познавате потребителите си, винаги има какво ново да научите, стига да сте изобретателни. Задаването на въпроси към множество хора едновременно е лесна задача днес – повечето социални мрежи имат опция за създаване на анкети за потребителите и освен ако вашите потребители не сърфират онлайн (което в днешния свят е малко вероятно), то да формулирате въпрос, който би ви помогнал с маркетинга на бранда, далеч не е трудно.

Според платформата Blog Waves създаването на анкети има осем основни предимства, включително увеличаване на ангажираността и възможността за проучване сред клиентите.

Кои социални мрежи са най-подходящи за анкети и как да предизвиквате интереса на хората? Вижте в инфографиката.

[[{"fid":"391004","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""},"link_text":false,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""}},"attributes":{"height":2723,"width":768,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Източник: Social Media Today

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ