Последният МЕНИДЖЪР за 2020 г. Да заповяда 2021!

Затваряме вратата за 2020 г., докато отваряме новия брой на списание „Мениджър“, в което този път специално място заемат хората, които правят нещата по-добре. Мениджъри, предприемачи, творци – те не останаха на пауза през тази особена година, дори когато изглеждаше, че този свят, видял какво ли не, не знае как точно да продължи напред.

Ето и още от съдържанието на последния „Мениджър“ за 2020 година:

Годината в снимкифотографски разказ с някои от най-вълнуващите кадри на изминалите 12 месеца, запечатали емблематични събития, които ще се помнят дълго.

Пандемията на страха от Иван Кръстев, който разказва за предизвикателството на изолацията, за затворените граници, които успяват да отворят умовете ни, и за това какво е да се прибереш у дома.

Нуриел Рубини, професор по икономика в Stern School of Business, предупреждава за подводните камъни и бъдещите конфликти след 2020-а, която отваря вратите за нови икономически и геополитически разделения. Четете в 2021. Капанът е заложен.

Какво е бъдещето на парите? Говорим за кривата на тенденциите във финансовия сектор през 2021 г. с участниците в третия годишен банково-финансов форум на „Мениджър“ – „Бъдещето на парите“.

Разглеждаме и някои от най-новите и вдъхновяващи рекламни кампании, създадени за празниците в текста Коледни чудеса и други реклами - тук светът изглежда съвсем на мястото си.

Явор Гърдев, Дарина Такова, Десислава Стоянова и Стефан Иванов разказват своите истории на 2020 г. в специални интервюта, в които акцентират върху уроците от пандемията, приложими в бъдеще време.

Заедно с него идва и календарът, в който винаги има повече от дати!

 

Брой 12 на „Мениджър“ за годината, която още дълго ще помним, анализираме и коментираме е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, пощенските клонове и онлайн в магазина на „Мениджър“. 

 

Желаем ви спокойни празници и много здраве!

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ