Историята на една англичанка, която стана милионер с Avon

Историята на една англичанка, която стана милионер с Avon

Историята на една англичанка, която стана милионер с Avon

Деби Дейвис от град Съндърланд е първият британски търговски представител на Avon, който успя да забогатее с над 1.4 млн. паунда.

Предприемчивата Деби започва да разпространява продуктите на козметичната компания, когато преди 6 години губи работата си в печатарска фирма, разказва BBC.

След като шест месеца е безработна, тя трябва бързо да се ориентира към някакъв вид доход, защото не може да плаща наема си.

Влага 15 паунда в това да се запише като оторизиран дистрибутор на Avon и за три месеца успява да продаде продукти за 18 800 паунда.

Стартира продажбата на козметиката на Avon самостоятелно. Днес ръководи екип от 8 хил. души.

Наема партньора си Дейв Картър като помощник и заедно с него от 2004 г. досега реализира оборот от 9.4 млн. паунда. През 2009 г. двойката е обявена за четвърта поредна година за най-доходоносен търговски представител на Avon.

Деби вече не живее в общинското си жилище, а в модерна къща. Освен това кара „Мерцедес” SLK, който й е подарен от компанията.

Въпреки това тя продължава от време на време по старому да предлага козметиката на Avon от врата на врата, обикаляйки къщите близо до дома й.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ