Нов български сериал търси тийнейджъри за актьори

Нов български сериал търси тийнейджъри за актьори

Нов български сериал търси тийнейджъри за актьори

Новата филмова продукция на БНТ за тийнейдъри – Escape стартира кастинг, с който продуцентите братя Чучкови имат за цел да повторят успеха от TILT с намирането на нови лица и създаването на звезди.

„И за TILT търсихме млади актьори и мисля, че се справихме добре - снимахме Явор, Радина, Ивайло, Ованес, Сашо Сано. В момента те са едни от най-популярните лица. С Escape ситуацията е подобна, търсим млади таланти за ролите, защото в сериала основните герои са между 16 и 25 години,“ споделя Борислав Чучков, продуцент на сериала.

Сериалът ще се излъчи в 12 едночасови епизода. Продуцентите издават само, че образите в него могат да сбъднат мечтата на всеки тийнейджър да се окаже герой във филм. Те са модерни, готови на всичко, но за да успеят, трябва да се изправят и пред най-големите си страхове. Това са герои, които в търсене на своя път могат да излязат и извън контрол. Escape разказва историята на днешните тийнейджъри, на техните родители и преподаватели, в която всеки има шанс да попадне, ако влезе на www.escapefilm.bg.

Кастингът ще продължи до 25 октомври

Ключови думи

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ