Най-често сниманите места в Instagram

Най-често сниманите места в Instagram

Най-популярната локация в света в приложението Instagram не е туристическа забележителност или място на събитие, предизвикало глобален интерес, а мол в Банкок.

Това посочва тазгодишната класация на най-заснеманите места в Instagram, издадена от социалната мрежа издаде. Молът „Сиам Парагон“ в тайландската столица я оглавява, следван от площад Таймс Скуеър в Ню Йорк, Дисниленд в Калифорния, фонтаните на казино „Беладжио" в Лас Вегас и Дисни Уърлд във Флорида.

И тази година класацията се оглавява от Тайланд. В огромния шопинг комплекс в Банкок, който заема първото място, има аквариум, множество кино зали и други атракции. Тайландците остават една от нациите, където Instagram е много популярна услуга. Припомняме, през миналата година най-заснеманото място в света с апликацията за обработване и споделяне на снимки бе международното летище в Банкок.

Топ 10 на класацията през 2013 г. се допълва от Стейпълс Сентър в Лос Анджелис, Сентръл Парк в Ню Йорк, стадиона на Доджърс в Лос Анджелис, международното летище на Банкок и парка Хай Лайн в Ню Йорк.

През тази година популярността на Instagram нарасна по целия свят, включително в страни като Индонезия, Русия, Бразилия. 60% от потребителите на приложението днес споделят снимки и видео извън САЩ.

Най-заснеманите градове в Instagram за 2013 г. са Ню Йорк, Банкок, Лос Анджелис, Лондон, Сао Паоло, Москва, Рио де Жанейро, Сан Диего в Калифорния, Лас Вегас и Сан Франциско.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ