Japan Airlines оглави класация за най-добрите международни авиокомпании

Japan Airlines оглави класация за най-добрите международни авиокомпании

Компанията за съхранение на багаж Bounce представи тазгодишното издание на класацията си за най-добрите международни авиокомпании в света, предаде Си Ен Би Си.

В класацията се оценяват 60 авиокомпании на база редица фактори, включително: навременни пристигания, анулирани полети, предлагана храна, предлагани развлечения, комфорт на седалките, обслужване от персонала, право на безплатен ръчен багаж и други.

В последното издание на класацията като най-добра международна авиокомпания е оценена Japan Airlines с обща оценка от 8,28 точки.

Японската авиокомпания получи четири от пет възможни точки за предлаганата храна, комфорта на седалките, обслужване на персонала и развлеченията по време на полет. Тя също така постигна рекордните 88,36% пристигания навреме, според Bounce.

Japan Airlines предлага много директни маршрути от Съединените щати до основните транспортни центрове на Япония като Токио, Осака и Нагоя.

Операциите на авиокомпанията включват международни и вътрешни пътнически и карго услуги до 220 дестинации и 35 държави по света.

Singapore Airlines е класирана като втората най-добра международна авиокомпания с оценка от 7,63 точки. Тя може да се похвали з най-малък процент анулирани полети – 0,03% (компанията споделя този рекорд с Iberia Airlines). Авиокомпанията обслужва над 34 държави.

Qatar Airways е третата най-добра международна авиокомпания с обща оценка 7,50 точки.

Според класацията на Bounce, Qatar Airways има един от най-ниските нива на анулиране от едва 0,33%. Авиокомпанията извършва полети до повече от 150 дестинации по света.

Топ 10 допълват Korean Air, Vistara, All Nippon Airways, Ethiopian Airlines, Air India, Azul Airlines, Emirates и Vietnam Airlines (равен брой точки).

Като най-лоши авиокомпании се оценяват Wings Air, Lion Air и Jetstar Airways с оценки от съответно 0,37 точки, 0,61 точки и 0,94 точки.

Пълната класация може да намерите тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ