Грандиозен финал на най-успешния бг сериал "Под прикритие"

Грандиозен финал на най-успешния бг сериал Под прикритие

Българската национална телевизия ще закрие най-успешния си филмов проект – сериалът „Под прикритие” - с галацеремония на 4-ти юни (събота) в зала 1 на НДК пред погледа на хиляди зрители както в залата, така и пред екраните.

Прякото предаване на церемонията ще започне в 20:30 часа, а час по-късно (21:30 часа) ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1, в зала 1 на НДК и на голям екран пред сградата на двореца на културата.
 

Националната телевизия ще даде уникалната възможност на всички почитатели на „Под прикритие” да видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала. Заедно с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Пламен Манасиев, по червения килим ще преминат и звездите, които се превъплатиха в запомнящи се герои, с които зрителите се разделяха драматично. Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други. Събитието ще събере на едно място всички, които създадоха най-добрата телевизионна поредица – продуцентите, режисьорите, актьорите, сценаристите, операторите, монтажистите, стилистите, художниците. БНТ ще отдаде дължимата почит и на незабравимия Чочо Попйорданов, който остави ярка след и в този филм като ченгето Момчил Нешев. 
 
Водещи на финала, който ще остави в историята на телевизията „Под прикритие”, са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Галавечерта ще даде възможност на зрителите да си припомнят култови сцени и реплики, но и да разберат какво е най-важното, което остава зад кадър. Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа. Сериалът на БНТ “Под прикритие” е абсолютен прецедент в българската телевизионна и филмова индустрия с разпространение в 186 територии.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ