Британка счупи рекорда за най-бързо писане на sms-и

Британка счупи рекорда за най-бързо писане на sms-и

Британка счупи рекорда за най-бързо писане на sms-и

Британката Мелиса Томпсън подобри световния рекорд за най-бързо писане на sms. 27-годишната Мелиса написала предоставения й текст само за 26 секунди. Това е с близо 10 секунди по-бързо от предишния рекорд, предава "Франс прес".

Текстът, който донесе слава на британката гласи: "Пираните със зъби като бръсначи от вида Serrasalmus и Pygocentrus са най-хищните риби в сладка вода в света. В действителност те рядко нападат хора". Преди това официалният рекорд, вписан в книгата на Гинес, принадлежеше на 24-годишната американка Франклин Пейдж, която написала същия текст през март тази година.

В подобряването на рекорда Мелиса Томпсън от Салфорд използвала новия смартфон на Самсунг, Galaxy S. Британката, която работи за застрахователна компания, пазарувала с приятеля си Крис, когато решили да посетят изложение на Самсунг и тя била поканена да си пробва късмета.

"Изпращах около 40-50 sms-а на ден, само на Крис, така че и двамата знаехме, че мога да пиша бързо. След като заживяхме заедно обаче и започнах работа, не бях писала много sms-и, и мислех, че съм загубила форма. За мен е истински шок, че станах най-бързо пишещия текстови съобщения човек в света", споделя тя.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ