Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - КОЗИРОГ

Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - КОЗИРОГ

Кои от хората под знака на вашата зодия са преуспели и какво им е помогнало по пътя към парите и славата? Как да използвате положителните и не чак дотам добри черти на вашия характер, за да просперирате, напук на всички мрачни предсказания за задълбочаващата се криза? Четете в нашия антикризисен хороскоп, подготвен с леко намигване към безграничната вяра в силата на съдбата

 

КОЗИРОГ

22 декември - 20 януари

 Те умеят да печелят пари, но не умеят да се разпореждат с тях. Типичният Козирог е целеустремен, напорист, властолюбив и практичен. По тази причина, ако печеленето на пари стане негова основна цел, лесно и бързо я постига.

По същия начин представителите на тази зодия лесно могат да се отклонят от тази цел, ако вниманието им се пренасочи в друга област – например, в личните отношения. Тогава ще посветят цялата си енергия на завоюването на новото поле на действие и доходите ще останат на заден план на принципа „колкото, толкова”.

 Тези самоограничения често пречат на Козирога да бъде щастлив и да се занимава с това, което може да му достави истинско удоволствие. И дори да успеят да осигурят добър жвот на себе си и семейството си, едва ли ще водят живот, отговарящ на стандарта, който са постигнали. Склонността им към аскетизъм, липсата на фантазия и в известна степен склонността към скъперничество не позволяват на представителите на този знак да харчат за развлечения и красиви вещи. Но пък това може да се окаже голям плюс в кризата.

 Един съвет: на фона на постоянния стрес, на който сте подложени в работата си е възможно вашите близки да изчерпят лимита на търпението си по отношение на особеностите на вашия характер. Постарайте се да не забравяте, че от кризата страдате не само вие, страдат всички.

 Пример за подражание: Рой Дисни, отдал всички сили на делото, започнато от неговите дядо и баща - Рой и Уолт Дисни. Неведнъж той се е впускал в ожесточени корпоративни войни за спасяването на семейния бизнес като по този начин влиза в историята като най-яростния защитник на семейните традиции.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ