Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Таря Турунен с концерт в София през януари

Финландската суперзвезда Таря Турунен ще изнесе концерт в София на 26 януари 2012 г. по покана на Loud Concerts, предаде bTV.

Шоуто ще бъде в столичната зала Христо Ботев и е част от предстоящото световно турне на певицата “What Lies Beneath Final Tour 2012”, преди да прекъсне концертната си дейност за пет години. Причината за временното прекратяване на участията на живо е желанието на певицата и музикантите от нейната група да се съсредоточат върху записите на нов албум.

Билетите за концерта на Таря в София ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Ticketstream в понеделник 26 септември. Билети могат да бъдеат закупени от магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg. Броят на пуснатите в продажба билети ще е ограничен до 2000.

Пропуските са на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв. Началният час е 20:00ч.

Това ще е петото гостуване на Таря Турунен в страната ни, след два концерта в София, гостуване на Каварна Рок Фест 2010 и спектакълa на “Скандинавския славей”, както я наричат феновете й, в Античния Театър в Пловдив днес - 21 септември 2011.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ