8 снимки, доказващи, че мечтите се сбъдват

8 снимки, доказващи, че мечтите се сбъдват

Мечтите – за много от нас те са нещо далечно, което може да се сбъдне само в някакво въображаемо свободно време, и то при наличието на вечно недостигащите пари. А всъщност можем да станем щастливи тук и сега, веднага.

Например, ако изпълняваме малките си желания, също ще спечелим удовлетворение и радост. Може също така да правим добро не само за себе си, но и за другите – просто така, за да им стане приятно и да споделим хубавите им емоции.

За да ви вдъхновим да сбъднете мечтите си, ви представяме няколко запечатани мига, събрани от портала AdMe.ru, на които ще видите хора в мига, в който мечтите и желанията им се сбъдват. Тези искрени и трогателни снимки будят радост, че някой, някъде на света все пак е щастлив.

Момиче, което е било глухо цял живот, за първи път чува звуци с помощта на нови импланти

Мексиканецът Арнулфо Касторена печели златен медал по плуване на Параолимпийските игриМексиканецът Арнулфо Касторена печели златен медал по плуване на Параолимпийските игри

Младоженец за първи път вижда булката си в сватбената й рокляМладоженец за първи път вижда булката си в сватбената й рокляМичиганският футболен отбор Декстър кани младеж със синдрома на Даун да открие мачаМичиганският футболен отбор Декстър кани младеж със синдрома на Даун да открие мачаМомченце вижда за първи път в живота си своя бащаМомченце вижда за първи път в живота си своя бащаРъгби звезда посещава най-голямата си почитателкаРъгби звезда посещава най-голямата си почитателкаПървата сватбена снимка на Ву Конхан и Ву Соншъ след 88 години бракПървата сватбена снимка на Ву Конхан и Ву Соншъ след 88 години бракДвама братя са станали такива, каквито са мечталиДвама братя са станали такива, каквито са мечтали

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ