Забележителни реклами на неочаквани места

Забележителни реклами на неочаквани места

 Тук сме подбрали специално за вас няколко любопитни примера за партизански маркетинг. Ако сте част от онези 99% от хората, които наистина харесват и оценяват креативните хрумвания в рекламата се надяваме, че ще намерите по-долу в тези предложения, нещо което ви е по вкуса. И така готови ли сте за малко вдъхновение:

1. Универсално лепило

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рекламна агенция: DDB China Group Shanghai, Китай

2. Gillette: Хавлии долу козината

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Едва 12% от жените харесват мъже с окосмяване, а 71,6% от мъжете предпочитат дамите с обезкосмена бикини зона. Gillette се опитва да обърне внимание и на мъжете, и на жените, на темата за бръсненето на тялото – точно преди лятото, когато въпросите за обезкосмяването са особено актуални. С началото на горещия сезон и откритите плувни басейни таргет групите на компанията се събират в паркове, в близост до езера, реки, басейни, а дори и само на зелените площи в градовете. Идеята е, че това е първата хавлиена кърпа в света, която има дупки в зоните, където обикновено има окосмяване на тялото.

Резултат и ефективност: Хиляди плажни кърпи са били откраднати в началото на летния сезон. (Рекламна агенция: BBDO Proximity, Германия)

3. Откажи: Преждевременното приключване

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това е една кампания, която е насочена към пушачите, докато те четат. Iris London вмъкнали специално разработена страница в книги и Kindle устройства – която се появявала на неочаквано място по средата на книгата и на нея пише: КРАЙ. Ако сте пушач статистически погледнато вашата история ще свърши 15% по-рано, отколкото би трябвало. За да получите помощ при отказването на цигарите може да се обадите на телефон. (Рекламна агенция: Iris London, Великобритания).

4. Y+ йога център: сламка

 

 

 

 

 

 

 

Рекламна агенция: Leo Burnett, Шангхай, Китай

5. Авиокомпания Iberia: Тореадор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рекламна агенция: Verve Comunicação, Бразилия

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ