„Каменица” АД с нов маркетинг директор

„Каменица” АД с нов маркетинг директор

„Каменица” АД с нов маркетинг директор

Ясен Любенов е новият маркетинг директор на „Каменица” АД, съобщиха от компанията.

Той има 12 годишен опит в сферата на маркетинга, който придобива в едни от най-големите международни компании в сектора на бързооборотните стоки, представени в България и региона.

 Започва кариерата си като асистент бранд мениджър в Kraft Foods Bulgaria. Четири години по-късно става бранд Мениджър в Wrigley България, където отговаря за България и Македония, а впоследствие - и за региона на Източните Балкани. От 2006 г., до момента на присъединяването си към „Каменица” АД, е старши маркетинг мениджър в Wrigley Русия, където отговаря за налагането и развитието на марките на компанията в страни като Украйна, Беларус, както и в региона на Централна Азия и Кавказ.

 На новата си позиция в “Каменица” АД Ясен Любенов ще отговаря за изготвянето и реализирането на цялостната маркетингова стратегия на компанията и на маркетинга на отделните брандове, така че компанията да запази лидерските си позиции на пазара на бира в България.

 Ясен Любенов има бакалавърска степен по „Международна Бизнес Администрация” от University of Lincoln, Великобритания. Завършил е средното си образование в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов” в гр. Кюстендил.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ