DIEMA FAMILY сменя облика си

DIEMA FAMILY сменя облика си

DIEMA FAMILY сменя облика си

Нова, по-модерна графична концепция сменя облика на DIEMA FAMILY от 8 април. Освен новата визия, каналът ще предложи и няколко напълно нови предавания, като хитовите кулинарни формати  „Вкусотиите на Оливър“ и „Печивата на Марта Стюарт“, както и нашумелият риалити формат "Животът на Кардашиян", съобщават от телевизията.

Делничните обеди по DIEMA FAMILY ще бъдат запазени за кулинарни изкушения. „Вкусотиите на Оливър“ и „Печивата на Марта Стюарт“ ще разкрият малките тайни на големите ястия от 14:00 до 15:00 ч. Джейми Оливър ще се качи на мотор в търсене на най-добрите продукти за своите приятели и роднини, а Марта Стюарт ще подслади следобеда с идеи за изкусителни десерти.

Риалити шоуто, покорило света – „Животът на Кардашиян“, ще превземе и българския ефир. Всеки уикенд в 19:00 ч. по DIEMA FAMILY то ще насочи погледите на зрителите към бляскавия живот на едно от най-известните семейства в Холивуд. Бракове, раздели, бебета и изграждане на медийни и модни империи – всичко излиза на показ, а семейството не крие нищо от камерите. Ким, Клоуи, Кортни, Крис Кардашиян и всички останали са една наистина екстравагантна комбинация от характери, на които зрителите няма да могат да се наситят.

През април в ефира на телевизията ще стартират и няколко нови сериала. В 15:00 ч. на 8 април предстои дебютът на хитовата теленовела „Дива земя“ в българския ефир. Историята се развива в живописните винарни на долината Напа, където животът на фамилиите Монтиел и Катанеда са разтърсени из основи след автомобилна катастрофа, причинена от безрасъдство.

От 22 април тръгва и премиерния сериал „Слънчеви момичета“.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ