Стив Куган и Джон Райли са великолепни в образите на прочутите Лорел и Харди

Лоръл и Харди са един от най-емблематичните комедийни тандеми в световен мащаб.

Филмът "Stan & Ollie" следва историята на известното динамично комедийно дуо Стан Лорел и Оливър Харди и суровите борби, с които се сблъскват двамата, за да защитят световния си успех във време, когато златните им години са отминали, а възрастта все повече им тежи. С влошаващото се здраве на Оливър и намаляващата им публика, двамата партньори са наясно, че може би наближава тяхната лебедова песен, когато предприемат едно мащбно финално турне в следвоенна Великобритания. Подкрепяни от своите половинки и оповаващи се един на друг, Стан и Оли преминават рамо до рамо през всички трудности, преоткривайки както себе си, така и своето приятелство.

Режисьорът Джон С. Беърд и номинираният за „Оскар” сценарист Джеф Поуп (за биографичния филм "Филомена") са съумяли да представят трудния път на актьора, оставащ винаги дълбоко скрит зад маската на смеха.

А актьорите Стив Куган и Джон Райли буквално се срастват с образте на двамата комици и неслучайно обират овациите на критиката за своята брилянтна игра. 

"Stan & Ollie" ще се появи на голям екран във Великобритания в първите дни на януари догодина. Очакваме с нетърпение да го видим и у нас.

А сега да погледнем трейлъра:

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ