"Булгартабак" започва платена стажантска програма

Булгартабак започва платена стажантска програма

"Булгартабак" започва платена стажантска програма

През месец юни „Булгартабак” започва стажантска програма “С нас в бъдещето”, съобщиха от компанията. Целта на програмата е в компанията да се привлекат мотивирани, инициативни и любознателни бъдещи специалисти, с интереси и желание за развитие в различни области – производство, търговия, ИТ, администрация и други.

Програмата предлага тримесечен стаж срещу възнаграждение от 450 лв. на месец в дружествата на Булгартабак „Благоевград БТ“ или „София БТ“. След приключване на стажа, компанията ще дава възможност на най-добре представилите се стажанти да останат на работа в дружеството.

Стажантската програма е насочена към студенти в 4-ти курс, бакалаври, магистри или наскоро дипломирани висшисти. Кандидатите следва да учат или да са завършили следните специалности: електроника, машиностроителна техника и технологии, машиностроене и уредостроене, автоматика на производствените процеси, технология на тютюна и тютюневите изделия, както и да имат познания по английски или немски език.

Чрез програмата „С нас в бъдещето“ „Булгартабак” се стреми да даде шанс за развитие на млади професионалисти, готови да участват в утвърждаването на групата като международна компания.

Формата за кандидатстване може да се намери в сайтовете www.sofia-bt.com и www.blagoevgrad-bt.com. След попълването й тя трябва да се изпрати на мейл jobs@bulgartabac.bg

По предварително определени критерии ще се прави първа селекция на получените кандидатури. С избраните кандидати ще се провежда интервю – беседа за оценяване на мотивацията и желанието за стаж в Булгартабак, а също така ще бъде зададена и конкретна задача.

Одобрените кандидати ще имат възможност да се запознаят с процесите в производствената и търговската сфера или в администрацията компанията.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ