"Бързи и яростни" 5 е най-пиратският филм на 2011 г.

Бързи и яростни 5 е най-пиратският филм на 2011 г.

"Бързи и яростни" 5 е най-пиратският филм на 2011 г.

Холивудската продукция с Вин Дизел "Бързи и яростни" 5 е най-пиратският филм на 2011 г. Това съобщи американският сайт с информация за кино и сериали Imdb.com.

Петата част на екшън поредицата с участието на Пол Уолкър и Дуейн Джонсън-Скалата е най-тегленият незаконно от мрежата филм през тази година. По-рано стана ясно, че тя е събрала 625 млн. долара по целия свят, което я прави един от най-успешните американски кино проекти през 2011 г.

От портала TorrentFreak.com твърдят, че филмът е бил най-търсен и изтеглян онлайн. Авторите на класация на най-пиратските филми в сайта сочат, че той е бил свален нелегално 9,3 млн. пъти.

На второ място след него в класацията се нарежда "Последният ергенски запой (Част II)", за който се смята, че е бил изтеглен 8,8 млн. пъти, следван от "Тор" с 8,3 млн. тегления. Освен това в списъка са включени и филмът на Джеймс Франко "127 часа", както и тазгодишният носител на Оскар за най-добър филм "Речта на краля". Той се нарежда на 9. място с 6,3 млн. изтегляния от мрежата.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ