Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - ДЕВА

Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - ДЕВА

Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - ДЕВА

Кои от хората под знака на вашата зодия са преуспели и какво им е помогнало по пътя към парите и славата? Как да използвате положителните и не чак дотам добри добри на вашия характер, за да просперирате, напук на всички мрачни предсказания за задълбочаващата се криза? Четете в нашия антикризисен хороскоп, подготвен с леко намигване към безграничната вяра в силата на съдбата

 ДЕВА

23 август – 22 септември

 Девите по правило са педантични, рационални, а понякога и малко стиснати. Обичат да планират бюджета си, да балансират загубите. Това леко дразни околните, но пък представителите на този знак не рискуват да изпаднат във внезапен финансов колапс и могат успешно да съхранят капитала си.

 Девите умеят добре и честно да заработват парите си. Чувстват се най-добре в професии, свързани с информация като журналистиката, науката, програмиране и т.н., а присъщите им качества като аналитичен ум, спокоен нрав, желязна логика им позволяват да работят стабилно и без особено напрежение.

Така, че уважаеми Деви, ако внезапно се сблъскате с необходимостта да си търсите нова работа, помислете за позиции, свързани с онлайн бизнеса. Там, пазарът на труда не само че не търпи щети, ами се разраства и по всеобщи прогнози ще продължава да се разраства, независимо от глобалните икономически сътресения.

Пример за подражание: няма никакви съмнения, че типичният за Девите рационален ум е помогнал на Уорън Бъфет да натрупа състояние, което години наред го държи в челната тройка на най-богатите хора в света. Главният източник на доходи за Бъфет, както е всеизвестно са добре планирани инвестиции в проспериращи бизнеси.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ