Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - СКОРПИОН

Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - СКОРПИОН

Вместо виц: Антикризисен хороскоп за 2012 г. - СКОРПИОН

Кои от хората под знака на вашата зодия са преуспели и какво им е помогнало по пътя към парите и славата? Как да използвате положителните и не чак дотам добри чурти на вашия характер, за да просперирате, напук на всички мрачни предсказания за задълбочаващата се криза? Четете в нашия антикризисен хороскоп, подготвен с леко намигване към безграничната вяра в силата на съдбата.

 

СКОРПИОН

23 октомври – 22 ноември

 От Скорпионите стават олични бизнесмени и ръководители. Те ловко управляват чуждите пари, като при това постепенно увеличават собствения си капитал. Независимо, че са доста емоционални и импулсивни, никога не поставят личните над служебните интереси. Често дори се случва обратното: работата ги поглъща напълно, като работят с пълна отдаденост и искрено увлечение.

 Но както често става, има опасност силната страна да се превърне в слабост. Старанието в работата прераства във фанатизъм и Скорпионът въобще не забелязва как влага всичките си сили в обречен или утопичен проект. В такива случаи му е нужен стабилен и търпелив партньор или близък човек, който въпреки избухливостта на Скорпиона може навреме да каже „Стоп!” и да насочи енергията му в правилната посока.

 Впрочем, почти всички Скорпиони обичат да комадват и властват. Затова съветът към тях е да се стараят да бъдат по-умерени в поведението си и да не показват характер пред началството или клиентите. Кризата не е най-подходящото време човек да рискува работата си заради собственото си его.

Пример за подражание: основателят на Microsoft и един от най-богатите хора на света Бил Гейтс. Коментарът е излишен!

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ