За трети път - "Най-позитивните снимки от България”

За трети път - Най-позитивните снимки от България”

За трета поредна година се организира безплатния фото-конкурс „Най-позитивни снимки”. Инициативата си поставя за цел да събере възможно най-много позитивни, вдъхновяващи и значими кадри от изминалата година и да публикува ТОП 50 от тях в блога.

„Нашата цел е да съберем позитивните моменти от отиващата си и изпълнена с различни емоции 2013 г. Каним всички българи да пратят своите любими кадри на positiveness2013@gmail.com и да ни разкажат със заглавие или кратка история защо са направили снимката. Екипът ще селектира най-позитивните фотоси от годината и ще ги качи на блога на Коледа”, обясниха организаторите.

Срокът за участие е до понеделник, 23.12.2013г.

„Идеята се роди от наблюдението, че всички колекции със снимки за края на годината по медиите са винаги пълни с тъжни новини и натоварващи визии. Ние вярваме, че възприятията за това какво е негативно и какво е позитивно са силно субективни и това важи особено за бурната 2013-та. Затова сайтът ще събере за трета поредна година десетки визии на отиващата си година и ще създаде единен образ, който да ни усмихва през цялата следващата година”, допълват организаторите на конкурса.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ