Facebook въвежда нова промяна в снимките

Facebook въвежда нова промяна в снимките

Facebook въвежда нова промяна в снимките

Facebook продължава да акцентира на снимките. Социалната мрежа въведе ново обновление, което прави изображенията още по-големи. Скоро, когато потребителите щракнат върху „Снимки“ в горната част на профила, ще се появяват по-големи снимки, които изпълват страницата, което се очаква да направи и тяхното споделяне по-лесно.

"Когато вашите снимки са в една секция, ще можете да покажете на приятелите си любимите си кадри. Щракайки върху бутона на звездата ще направите така, че важните снимки се открояват", пише в блога на социалната мрежа.

Няма никаква мистерия около това защо Facebook поставя акцент върху снимките като се има предвид как друга социална мрежа, специализирана в споделянето на изображения – Pinterest набира скорост, пише https://mashable.com.

Друга важна причина е миграцията на потребителите към мобилни устройства. Тъй като споделянето на снимки е сред най-популярните дейности в мобилното приложение на Facebook, сайтът похарчи $ 1 млрд. за закупуването на Instagram. Facebook заяви обаче, че промяната засега няма да засегне мобилните приложения.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ