Имението на Вито Корлеоне в "Кръстникът" се отдава под наем в Airbnb

Имението на Вито Корлеоне в Кръстникът се отдава под наем в Airbnb

Имението на Вито Корлеоне в "Кръстникът" се отдава под наем в Airbnb

"Кръстникът" е една от класиките на киното по много причини. На първо място, заради ефектния си актьорски състав. През тази трилогия са минали емблематични актьори като Марлон Брандо, Ал Пачино, Даян Кийтън, Джеймс Кан, Джон Казале или Робърт де Ниро. Всички те бяха режисирани от великия Франсис Форд Копола, който написа и сценария с Марио Пузо, автор на романа. Фотографията е предоставена от Гордън Уилис, а музиката - от Нино Рота. Резултатът беше история, която се занимава с най-тъмните въпроси на човешкото същество, като корупция, предателство, отмъщение, власт или амбиция.

Е, ако сте фен на "Кръстникът", имате късмет, защото можете да се насладите на страхотен план това лято със семейството си в имението на Вито Корлеоне. То се появява в началото на първата част (1972), в сцената на сватбата на една от дъщерите му, която се празнува в градината.

По повод 50-ата годишнина на филма къщата на мафиотския бос ще бъде дадена под наем от сряда, 27 юли, в Airbnb за 50 долара на вечер. Разположен на Стейтън Айлънд, южно от Ню Йорк, имението е "семеен дом" и "тих квартал", според описанието на обявата в платформата, информира eleconomista.es.

Човекът, който го наеме обаче, ще трябва да го направи за целия месец август. Разбира се, само петима души могат да влязат в имението - двама възрастни и три деца, изключвайки външни посетители или допълнителни гости по всяко време.

Имението разполага с общо 600 квадратни метра, които са разпределени в пет спални, седем бани, бар в сутерена, зала за игри и дори фитнес. А басейнът му е с морска вода. От друга страна Airbnb уточнява, че наемателите ще имат право на услуга за почистване всеки четвъртък, озеленител веднъж седмично и поддръжка на басейна два пъти седмично.

Къщата е построена през 1930 г. и последно е продадена през 2016 г. за 2,4 милиона долара. Повече от половин век тя е била собственост на Едуард и Мери Нортън, които я продадоха през 2012 г. за 1,7 милиона долара. От 2012 до 2016 г. имението е напълно реновирано, според New York Post. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 23 февруари
НАП поставя под постоянен мониторинг некоректни собственици на заведения с дългове към фиска
От сутринта - залп след залп от взаимни обвинения с пиперливи метафори между Пеевски и Христо Иванов
Турският военен флот поема за 10 г. защитата от пирати и терористи в териториалните води на Сомалия
Intuitive Machines: Частна компания върна САЩ на Луната след 50-годишно прекъсване
Моделът за изкуствен интелект на Google направи бащите-основатели на САЩ цветнокожи
Кризата на кариерната идентичност
Великобритания обяви нови санкции срещу Русия по повод годишнината от нахлуването на руските сили в Украйна