Marc Cain на нов адрес в София

Marc Cain на нов адрес в София

Marc Cain на нов адрес в София

Модната марка от премиум сегмента Marc Cain има нов дом. Изисканият бутик вече се помещава в сграда, която е исторически и културан паметник в идеалния център на София на ул. „Съборна” 2. Специално за официалното му откриване му в началото на тази седмица пристигнаха собственикът на компанията Marc Cain Хелмут Шлотерер и финансовият директор Норбърт Лок.

Актрисата Елена Петрова, водещите от bTV Ани Салич и Лора Крумова, шефката на „Новините” на bTV Люба Ризова и Силва Зурлева – член на борда на директорите на Нова Телевизия, Евгения Атанасова от новото предаване по БНТ „Обещанието”, бяха сред отбраната публика на фешън събитието, пред която просторното помещение на новия бутик се превърна в сцена на модното дефиле на актуалните колекции Пролет/Лято 2011 г.

Основната тема в тях е съгласуваността, възможността за комбиниране на различните елементи, подчинени на отличителните характеристики на марката - високото изискване за дизайн и качество. Актуалните серии предлагат много тематични светове като Нео романтика, Райско приключение и т.н. Интересен момент е заложеният в тях микс от различни стилове, така че всяка жена да открие любимата си дреха за подходящия случай.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ