Българските коли с българска видео реклама

Българските коли с българска видео реклама

Първите български автомобили родно производство, които скоро ще се появят на пазара вече се промотират в електронния ефир у нас. Рекламната видео кампания е изцяло българска продукция и ще се запомни като  първата българска автомобилна видео реклама също е факт. Тя е дело на „Литекс Моторс”, която предлага автомобилите Great Wall у нас. Очаква се скоро компанията да започне и производството на марката в модерния си завод край Ловеч.

Телевизионната реклама е без аналог в бранша до момента – изцяло българска продукция, предназначена за местния пазар. В клиповете се изявяват едни от най-популярните наши актьори. Концепциите на рекламите са изчистени, но стилни и акцентират върху основните предимства и дизайн на автомобилите.

Една от звездите в новите реклами е популярната актриса Ана Пападопулу, която участва във видеото на пътническия автомобил Great Wall Voleex C10. Моделът се предлага с топ ниво на оборудване с много екстри на топ цена от 15 990 лв. с ДДС и 5 години пълна гаранция.

Във видеото на високопроходимия SUV Hover H5 се изявява друг известен български артист Юлиан Вергов. Моделът, който той представя се предлага с богато стандартно оборудване на цена от 28 699 лв. с ДДС, 5 години пълна гаранция и възможност за данъчен кредит. Автомобилът може да бъде закупен и с 4х4 вариант на задвижване.

Характеристиките на пикапа Steed се изтъкват в телевизионната реклама от друг нашумял млад актьор Захари Бахаров. Great Wall Steed 5 се предлага с богато стандартно оборудване на цена от 24 499 лв. с ДДС, 5 години пълна гаранция и данъчен кредит. Автомобилът е с отлични офроуд възможности и се предлага и с 4х4 вариант на задвижване.

Стартира и изключително атрактивният сайт на компанията greatwall.bg, който предлага и виртуален шоурум на автомобилите.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ