Най-красивите модни реклами на годината (видео)

Най-красивите модни реклами на годината (видео)

Най-красивите модни реклами на годината (видео)

Легендарният Мартин Скорсезе е също толкова талантлив в кратките жанрове, колкото и в голямото кино. Режисираният от него черно-бял клип с участието на Скарлет Йохансон и Матю Макконъхи е не просто за "The One" на Dolce&Gabbana, но и за любовта, мечтите и Вечния град.

.

 

За рекламната кампания на аромата Shalimar Ode à la Vanille на Guerlain, режисьорът Бруно Авелан създаде "La Legende de Shalimar". Главната героиня . Мамтаз Махал, изиграна от Наталия Водянова, е ориенталска принцеса, която чака своя любим.

 

 

Рекламният клип за парфюма Dior Homme с Робърт Патисън трае не повече от две минути, но за това време обстановката динамично се променя: редуват се кадри от покрив, баня, светски прием, лифт, автомобил и дори океански бряг. Преди Патисън, дългогодишно рекламно лице на мъжкия аромат на Dior бе Джъд Лоу. 

 

 

Любовна история за дълго чакана среща между моряк и неговата любима е сюжетът на това романтично видео "On The Docks" в подкрепа на ароматите Le Male и Classique от Jean Paul Gaultier. Режисьор е Джони Грийн, а в главните роли са Джаред Скот и холандският топ модел  Риана тен Хакен.

 

 

Какво е любовта , отговаря героинята на този изпълнен с искреност и много чувство клип за реклама на новия женски аромат Love от Coach.

 

 

Кейт Бланшет олицетворява идеалът за жена в рекламната кампания на аромата Si от Giorgio Armani - идеалът такъв, какъвто го вижда самият Армани и за когото той създава своите колекции. Идеалната жена казва "Si!" ("Да!") на своите емоции, мечти и любов.

 

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ