Ключовата технологична тенденция на годината (Инфографика)

Ключовата технологична тенденция на годината (Инфографика)

Ключовата технологична тенденция на годината (Инфографика)

Генеративният AI е ключовата технологична тенденция на годината, като всички големи играчи инвестират в нови генеративни AI проекти, за да се възползват от най-новите промени, пише socialmediatoday.com

ChatGPT остава лидер на този фронт, като инструментът, създаден от OpenAI, бързо се превърна в Google на промяната на поколението AI, като милиони хора сега задават въпроси на неговия чатбот с AI всеки ден, за да получат по-разговорни, задълбочени отговори, базирани на неговите усъвършенствани интерактивни системи.

Визуалните AI инструменти предоставят изцяло нови начини за създаване на цифрови произведения на изкуството. Появяват се и повече инструменти в други области, като изкуственият интелект ще повлияе на много сектори.

Но знаете ли колко AI инструменти са налични сега и за какво можете да ги използвате? 

Това е мястото, където идва тази диаграма от Brian Solis и дизайнерското студио JESS3, която предоставя разширен изглед на генеративния AI пейзаж, включващ близо 100 инструмента, които засягат всички елементи на разрастващия се пазар на AI.

И ние само очертаваме повърхността, като над 10 000 нови генеративни AI проекта също са в процес на разработка. Опитвали ли сте всички тези инструменти и функции? Те могат да бъдат проект за вашата празнична почивка.

За повече информация разгледайте инфографиката. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ